WORKOUT

Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για τις διακοπές σου

Έξι ασκήσεις για να παραμείνεις ζεστός ακόμα και τις ημέρες της χαλάρωσης.

Ελπίζω να διαβάζεις αυτό το κείμενο αράζοντας σε μια παραλία και βλέποντας το απέραντο γαλάζιο. Αν λοιπόν είσαι από τους τυχερούς που βρίσκεσαι σε διακοπές, τότε αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για σένα.

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη προπόνηση για να κάψεις λίπος με λιγότερη γυμναστική

8 ασκήσεις για το διάστημα που αναγκαστικά απέχεις από την ρουτίνα σου.

Έχουμε μπει πλέον στο peak του καλοκαιριού. Οι ζέστες είναι αφόρητες, η κούραση για δουλειά μεγάλη, αλλά η όρεξη για διασκέδαση, για μπάνια και διακοπές τεράστια. Είναι λογικό, όσο βαθύτερα μπαίνουμε στον Αύγουστο, τόσο περισσότερο να βαριέσαι να γυμναστείς. Μη φοβάσαι, μπορείς να χαλαρώσεις, με την έννοια να κάνεις μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα

Landmine, η πρωτότυπη προπόνηση που θα γυμνάσει όλο σου το σώμα

8 ασκήσεις για να ενεργοποιήσεις όλους τους μυς και τον κορμό σου.

Σήμερα θα παρουσιάσουμε μια πρωτότυπη προπόνηση η οποία τα τελευταία 2 χρόνια έχει αρχίσει να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά μέσα στα γυμναστήρια. Η προπόνηση Landmine, είναι μια λειτουργική προπόνηση με βάρη, η οποία στηρίζεται στην άρση μιας μπάρας. Ουσιαστικά η μπάρα στερεώνεται από την μια άκρη της σε ένα υδραυλικό μηχανισμό και ο ασκούμενος, τοποθετώντας βάρη στην άλλη άκρη της εκτελεί, ασκήσεις έχοντας σαν λαβή την μια άκρη.

Διαβάστε περισσότερα

8 ασκήσεις για δυνατά πόδια και καλύτερη ισορροπία

Γιατί ο κάτω κορμός είναι πολύ σημαντικός για να τον παραμελήσεις.

Η σημερινή προπόνηση είναι αφιερωμένη σε ασκήσεις που γυμνάζουν τον κάτω κορμό. Μην σε ξεγελά όμως αυτό, το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε για να εκτελεστεί κάθε άσκηση σωστά, πρέπει ο ασκούμενος να σφίγγει όλο το κορμί και ειδικότερα την κοιλιά, οπότε και οι κοιλιακοί σου θα ενεργοποιηθούν και θα σφίξουν.

Διαβάστε περισσότερα

8 ασκήσεις μπόλικου ιδρώτα για να κάψεις το λίπος

Η ζέστη δεν σημαίνει ότι η προπόνηση σταματά.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο στόχος που έχεις για να βελτιώσεις το σώμα σου έχει λήξει. Η χαλάρωση λόγω διακοπών και καλοκαιρινής ψυχολογίας δεν πρέπει να επηρεάζει την προπόνησή σου. Διάλεξε ένα δροσερό μέρος ή ένα γυμναστήριο με air condition και συνέχισε τις σκληρές προπονήσεις μέχρι να φύγεις για διακοπές. Στο παρακάτω πρόγραμμα πρέπει να κάνεις 8 ασκήσεις οι οποίες θα σε κάνουν να λιώσεις στον ιδρώτα. Σκοπός είναι να κάψεις τις περιττές θερμίδες από τα παγωτά και τα δροσερά κοκτέιλ. Επίσης με αυτό το πρόγραμμα θα δείς και βελτίωση στην φυσική σου κατάσταση διότι θα γυμνάζεσαι σε πολύ υψηλούς καρδιακούς παλμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Η προπόνηση του Tom Holland για τον μυϊκό ιστό του Spiderman

Βυθίσεις, άλματα και έλξεις, γιατί μια στολή από μόνη της δεν είναι ποτέ αρκετή.

Βγήκε στους κινηματογράφους το καινούργιο Spiderman, 'Far From Home', στο οποίο τον ήρωα συνεχίζει να ενσαρκώνει ο Tom Holland, ένας νεαρός ηθοποιός φαινόμενο πουταίριαξε απόλυτα στο ρόλο. Ο Tom, αν και μόλις  23 χρονών, έχει προλάβει και έχει παίξει σε υπερπαραγωγές και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες. Τον γνωρίσαμε από την ταινία  για το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη,'The impossible', με την Ναόμι Γουότς.

Διαβάστε περισσότερα

Αερόβια με αλτήρες: Αυτό που θα σε γραμμώσει μέχρι τις διακοπές

Μια προπόνηση που θα κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν, φυσικά, την κάνεις κι εσύ εξίσου γρήγορα.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε σήμερα είναι μια προπόνηση με αλτήρες που στοχεύει τόσο στην αύξηση του μυϊκού όγκου όσο και στη γράμμωση, αφού θα σε βοηθήσει να κάψεις πολύ λίπος από το σώμα σου.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO