WOMEN

Το ‘Power of Love’ είναι η ανάσταση του κοριτσιού της διπλανής πόρτας

Επτά χρόνια μετά την πτώση των αντρικών περιοδικών ήρθε ένα παιχνίδι που μας θυμίζει ότι 'γειτόνισσα ανίκατε μάχαν'.

Καλό και άγιο το Ιnstagram και θαυμαστά τα έργα του.

Άξιες, πανάξιες αυτές που ιδρώνουν σε καθημερινή βάση (για να βγάλουν concept, να βρουν ωραία location, να ‘τσιμεντώσουν’ ποια γωνία λήψης αναδεικνύει τα κάλλη τους και κρύβει τα ντεφό τους) για να μας δώσουν το κάτι παραπάνω.

Και άξιοι και εμείς, γιατί να μην το παινέψουμε δηλαδή το σπίτι μας, που επιμένουμε να βγαίνουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα για ‘ψαροντούφεκο’ στον γαλαξία του προκειμένου να βρούμε και να σας σερβίρουμε al dente όλες τις ανερχόμενες insta starlet που μας φτιάχνουν την διάθεση.

Το Power of Love, όμως, έχει άλλη -ολίγον ρετρό- γλύκα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αντέχουμε πλέον να βλέπουμε ολόκληρο επεισόδιο.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ντρέπομαι λίγο να ομολογήσω δημόσια ότι το βλέπει φανατικά τόσο η γυναίκα μου (και σε λιγότερο, ευτυχώς, βαθμό η κόρη μου).

Όχι, όλα όσα έχεις πιθανόν να του καταλογίσεις, με βρίσκουν μάλλον σύμφωνο. Από την άλλη μην ξεχνάς ότι για κάθε 35 plus το συγκεκριμένο παιχνίδι μας θυμίζει, αν το καλοσκεφτείς, παραδόξως την τηλεοπτική εφηβεία μας.

Γιατί και μας φέρνει στο νου θύμησες από Big Brother (που είσαι, ωρέ Αντρέα Μικρούτσικε, να τα κάνεις όλα μπάχαλο όπως μόνο εσύ ξέρες).

Και μας κάνει δώρο, παρόλο που αυτό δεν είναι η πρόθεσή του, την αναβίωση του θεσμού του κοριτσιού της διπλανής πόρτας που βλέπει να του ανοίγονται ξανά μπροστά του όλες οι πόρτες για να απολαύσει το δεκαπεντάλεπτο της δημοσιότητας που του αναλογεί.

Και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι π.χ. το My Style Rocks, αφού εδώ δεν υπάρχει το πρόσχημα της μόδας και του στιλ.

Οι παίκτριες/ γειτόνισσες που μπαίνουν μέσα το κάνουν για να εξασφαλίσουν ένα καλό μεροκάματο. Σόρι, να βρουν την αγάπη εννοώ.

Και, σε άλλες εποχές, όταν μεσουρανούσαν ταυτόχρονα τα Maxim, FHM και Max, καθεμία τους θα έκανε από σέξι έως γυμνή φωτογράφηση με το που έβγαινε από το σπίτι. Όχι ντε και καλά, αν και εφόσον το ήθελαν.

Μην σου πω πριν καν βγει, όπως μου συνέβη με την ‘χρυσό παιδί, φοβερό κορμί’ Χριστίνα Κολέτσα στο Fame Story, όταν είχα την χαρά να μπω πρώτος μέσα και να την φωτογραφήσω (μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί με καθρέφτες παντού) για το εξώφυλλο του Nitro.

Άσε που, το γεγονός ότι υπάρχουν και άντρες παίκτες, που καλούνται να διαλέξουν ποια τους κάνει, μας βάζει (χωρίς να το ομολογούμε δημόσια) στο τριπάκι να διαμορφώσουμε και τις δικές μας προτιμήσεις.

Προφανώς και δεν είναι όλες οι παίκτριες του Power of Love εξωφυλλάτες. Για την ακρίβεια η μοναδική για την οποία μπορώ να φανταστώ να προκύπτει σούπερ ντουπερ εμπλοκή τύπου Μαίρη Σκόρδου, η μοναδική παίκτρια reality που βρέθηκε ταυτόχρονα τον ίδιο μήνα σέξι εξώφυλλο σε τρία αντρικά περιοδικά, είναι η 30χρονη Άννα Λορένη που μπήκε πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μας ως τραγουδίστρια στην παραλιακή και πλέον δηλώνει στιλίστρια μόδας στο Ντουμπάι.

Ένα comeback (έφυγε και μετά μπήκε ξανά) που ομολογώ ότι πολύ το χάρηκα. Το ίδιο και τα αγόρια του σπιτιού.

Ενώ, προσωπικά, την είχα μια αδυναμία στην τσαμπουκαλεμένη 28χρονη Βουλγαρικής καταγωγής Γκαμπριέλλα Τσολάκοβα με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια και το κορμί αλφάδι που πλέον εκτελεί χρέη αστρολόγου. (Κρίμα, πάντως, που βγήκε το κορίτσι γιατί όντως είχε τη δυναμική να παίξει τον ρόλο της νέας Ραμόνας) 

Αλλά όλες οι παίκτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν κάτι multi culti στην καταγωγή (να και η κοινωνική προσφορά, με εύρεση θέσεων εργασίας σε όμορφες μετανάστριες), αποτελούν εκείνο το είδος της γειτόνισσας που πολύ θα θέλαμε να μένει δίπλα μας.

Άσε που, όπως συμβαίνει συνήθως όταν περνάς χρόνο με σέξι γυναίκες (κάτι που στο instagram δεν είναι εφικτό) αρχίζεις και προσέχεις κάτι που δεν περίμενες ποτέ. Δηλαδή τον χαρακτήρα τους.

Τον (καλό) χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από τα μίνι και τα κολλητά και που καθιστά περιπτώσεις όπως αυτή της 22χρονης πάλαι ποτέ Μις Ελλάς Στέλλα Μιζεράκη με καταγωγή από την Κρήτη και σπουδές business σε εξαιρετικά συμπαθή φιγούρα γενικότερα. Για την ακρίβεια η Στέλλα είναι με διαφορά η πιο συμπαθητική παίκτρια από όλες.

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να αναιρέσουμε το προηγούμενο άρθρο μας για τις μεταγραφές που χρειάζεται το Power of Love για να ανέβει επίπεδο.

Όχι, είναι καλύτερο να μην μπει καμία ημι-επώνυμη μέσα. Είναι προτιμότερο ο casting director να συνεχίσει να επιτελεί ανενόχλητος το έργο του, σερβίροντας μας την μια γειτόνισσα (καλή, καλή, χαζή, έξυπνη, αδίστακτη) μετά την άλλη.

Το μόνο πρόβλημα; Επειδή το Power of Love είναι ορισμός της ένοχης απόλαυσης, οι τρεις πιο δημοφιλείς παίκτριες του αγγίζουν πλέον το ψυχολογικό όριο των 100.000 followers στο instagram. Και αυτό χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ίχνος σέξι φωτογράφησης. Ναι, εντελώς ‘τι καιροί, τι ήθη’ φάση.