ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η McLaren Senna θα τρόμαζε ακόμα και τον Ayrton

Το απόλυτο δημιούργημα της McLaren Automotive δεν θα μπορούσε παρά να φέρει το όνομα του σπουδαιότερου οδηγού που κάθισε ποτέ στο κόκπιτ των μονοθεσίων της αγωνιστικής της ομάδας.

Συνήθως είμαι αλλεργικός στην εμπορική αξιοποίηση ονομάτων-θρύλων από πάλαι ποτέ συνεργάτες τους. Όμως η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς από τα περίπου 855.000 ευρώ που κοστίζει κάθε ένα από τα μόλις 500 δημιουργήματα όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα, ένα μέρος θα πάει απ’ ευθείας για την ενίσχυση του Senna Foundation. Βλέπετε, η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Ayrton, ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια μίας πίστας.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα με λίγο καύσιμο

Γιατί η υβριδική τεχνολογία είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που θέλεις να έχει το επόμενό σου αυτοκίνητο.

Το Suzuki Swift αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ιαπωνικής φίρμας στα αυτοκίνητα πόλης. Όμορφο σχεδιαστικά, με συμπαγείς αναλογίες και δυναμικές γραμμές, φιγουράρει στην αγορά ως ένα μοντέλο τεχνολογικής αιχμής, όντας επίκαιρο σε μια εποχή που η περιβαλλοντική ευαισθησία επικρατεί διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίο grid girls: Είσαι έτοιμος για Formula 1 χωρίς κορίτσια;

Αναλύουμε την αμφιλεγόμενη απόφαση της Liberty Media να στείλει τα grid girls σπίτια τους.

Φυσικά και θα ξαναδώ Formula 1. Ξεκινώ, όμως, πιάνοντας το θέμα από το ένα άκρο, θεωρώντας πως η Liberty Media στην οποία ανήκουν πια τα δικαιώματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έπιασε το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι μισθοί των πιλότων της F1 θα σε κάνουν να κλάψεις

Το πρωτάθλημα του 2018 είναι προ των πυλών και οι αμοιβές των οδηγών έχουν ήδη εκτοξευτεί στο διάστημα.

Η F1 αποδεικνύεται μικρογραφία της κοινωνίας και οι αποκλίσεις στους μισθούς των θεωρητικά 20 καλύτερων οδηγών του κόσμου είναι τεράστιες. Ενδεικτικά: ο καλύτερα αμειβόμενος πιλότος θα παίρνει 400 φορές τα χρήματα εκείνου που βρίσκεται στο άλλο άκρο της λίστας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 10 αντικειμενικά καλύτεροι δρόμοι για οδήγηση

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, η οδήγηση και τα όνειρα, έχουμε για εσένα δέκα διαδρομές που οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις κάποτε πίσω από ένα τιμόνι.

Για ένα γνήσιο petrol head, καλύτερος δρόμος θεωρείται αυτός όπου μπορεί να πάρει τα μέγιστα από το αυτοκίνητό του, να απολαύσει την οδήγηση, να κυνηγήσει όρια. Αν όμως έχεις και το μικρόβιο της ταξιδιωτικής μανίας μέσα σου, αν θέλεις κάθε δεύτερο post σου στο instagram να έχει hashtag ‘wanderlust’, τότε πρέπει να διαβάσεις το σημερινό Top10.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 ταχύτερα station wagons που κυκλοφορούν εκεί έξω

Επειδή και οι οδηγοί με οικογένεια έχουν ψυχή, σας παρουσιάζουμε τα station που βάζουν τα γυαλιά ακόμα και σε εντυπωσιακά supercars.

Ναι λοιπόν, τα τόσο παρεξηγημένα στην Ελλάδα wagons δεν προσφέρουν απαραίτητα μόνο χώρους, άνεση και τη δυνατότητα να μετακινείται παντού ένα μικρό, τρελό θηριοτροφείο. Προσφέρουν και συγκινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το φετινό Ράλι Ντακάρ δεν θα το ξεχάσεις ποτέ

Ένα αφιέρωμα στην απόλυτη αγωνιστική δοκιμασία (κι ένα σουρεάλ video για να τη δεις με άλλο μάτι).

Αγώνες υπάρχουν πολλοί, σαν το θρυλικό Ράλι Ντακάρ όμως δεν υπάρχει άλλος. Εδώ και τέσσερις δεκαετίες αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση για ανθρώπους και μηχανές.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.