Η ελληνικά παραλία που είναι σαν να βρίσκεται μέσα σε κρατήρα
Ένας παράδεισος σε απόσταση αναπνοής με σκάφος από την Αθήνα.
- 27 ΙΟΥΝ 2026
Ένας παράδεισος σε απόσταση αναπνοής με σκάφος από την Αθήνα.
Μικρές κουκίδες στον χάρτη που είναι κατά βάση ακατοίκητες, αλλά προσβάσιμες με πλοιάρια και θαλάσσια ταξί. Από το δυτικότερο σημείο της χώρας μέχρι ένα κρυφό μυστικό του Αργοσαρωνικού.
Το ελληνικό καλοκαίρι δεν θέλει πρόγραμμα, θέλει αυθορμητισμό και καλή διάθεση. Ευτυχώς που υπάρχει το Ferryhopper App και μας λύνει τα χέρια.
Τρία διαφορετικά concepts, μία κοινή εμπειρία φιλοξενίας: το Porte Galleria Del Cocktail, το Ikizen Sushi Bar και το Tr3quilla δημιουργούν τη δική τους γαστρονομική γειτονιά στη Σύρο.
Αν κάναμε εικόνα τον παράδεισο, σε αυτό το ονειρεμένο τοπίο θα θέλαμε να ταξιδέψουμε με τη φαντασία του μυαλού μας.
Γραφικά μέρη με φυσικό κάλλος και χωριά που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα για τις καλοκαιρινές διακοπές με αυτοκίνητο.
Η ορεινή Ελλάδα κρύβει μοναδικές εμπειρίες, για αποφόρτιση από την καθημερινότητα, σύνδεση με τη φύση, επαφή με την Ιστορία και τον πολιτισμό.
Ενώνει οδικώς τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και είναι ο δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε πιο ψηλά από οποιονδήποτε άλλον στη χώρα.
Βρίσκεται απέναντι και δυτικά από την ακτή της Αναβύσσου και έχει τρεις αμμώδεις παραλίες ιδανικές για κολύμπι και κατάδυση.
Η Θεσσαλονίκη ξέρει από τραπέζια. Ξέρει από φαγητό που μπαίνει στη μέση, από παρέες που δεν βιάζονται να φύγουν και από κουβέντες που τραβάνε όσο πάει. Στις 22 Ιουνίου, αυτή η γνώριμη συνθήκη αποκτά έναν ακόμη λόγο να συμβεί: μια Δευτέρα που δεν θα τη δεις σαν αγγαρεία, αλλά σαν αφορμή να βγεις.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ένα ακρωτήρι με κύμα από τη μία πλευρά και νηνεμία από την άλλη, το οποίο διαθέτει και το δικό του σκουριασμένο ναυάγιο.
Το Origami Boutique Residences στο Ναύπλιο καταφέρνει να προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους διαμονής, ανάλογα με το τι αναζητά κανείς σε ένα καλοκαιρινό διήμερο ή τριήμερο.
Ο κόσμος μας για τον Μάιο, εκτός γραφείου: νέα χόμπι, γήπεδο, θέατρο, μουσική και ταξίδια.
Από την Αριζόνα στην Αλάσκα και από το Τουρκμενιστάν στο Ουαϊόμινγκ, αυτά τα μέρη μοιάζουν με ψεύτικα.
Τα αποθέματα πετρελαίου εξασθενούν, οι τιμές δεν πέφτουν και τα ταξίδια αρχίζουν να δυσκολεύουν. Μήπως βρισκόμαστε μπροστά στο τέλος των αερομεταφορών όπως τις ξέραμε;