ΝΥΧΤΑ

Αν θες να είσαι 'περπατημένος', πρέπει να πας στο Streetwise

Αυτό το μαγαζί έχει υπέροχα ποτά, μούλτι κούλτι πιάτα και ένα λαχταριστό brunch. Όλα αυτά σε ένα γνώριμο μέρος στην Πετρούπολη.

Πολλές φορές για να αλλάξεις γειτονιά, να φύγεις από τα καθιερωμένα, θέλεις κάποιον περπατημένο, κάποιον που να ξέρει τα κατατόπια και να τον ακολουθήσεις. Αν ρωτήσεις κάποιον streetwise τύπο που να πάει στην Πετρούπολη τότε τα βήματά του θα σε οδηγήσουν σε ένα γνώριμο μαγαζί που άλλαξε και σου προσφέρει τόσα ιδιαίτερα και όμορφα πράγματα που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις και για ποιον λόγο να πρωτοπάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το μαγαζί θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε γωνιά της Αττικής και πάλι να ξεχωρίζει.

Διαβάστε περισσότερα

8 χρόνια Dybbuk: Η ιστορία του τελευταίου μεγάλου κλαμπ της Αθήνας

Η Έφη Μωράκη αφηγείται το έπος του κλαμπ που γράφει αποκλειστική ιστορία στην dance σκηνή της Ελλάδας.

Το Dybbuk συμπληρώνει φέτος οκτώ χρόνια ζωής. Είναι το μοναδικό μεγάλο dance club της Αθήνας και βρίσκει τον τρόπο να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο.  Πώς ξεκίνησε, όμως, και πώς συνεχίζει να λειτουργεί με τόση επιτυχία στην εποχή της κρίσης; Μας τα εξήγησε όλα ο άνθρωπος που κρύβεται (κυριολεκτικά, όπως θα διαπιστώσεις) πίσω από το κόνσεπτ του τελευταίου μεγάλου αθηναϊκού κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Το Pairidaeza είναι ο παράδεισος σε μπαρ

Tο μαγαζί της Πλατείας Καρύτση με το περίεργο όνομα έχει γίνει κλασικό και το γιορτάζει.

Η πλατεία Καρύτση ήταν η πρώτο πιάτσα με μπαρ στην Αθήνα που έδωσε το κάτι διαφορετικό στη νύχτα της πόλης. Ένα από τα πρώτα μπαρ της πλατείας και το μοναδικό που μένει ακόμα σαν θεματοφύλακας είναι το Pairidaeza. Κλείνει 13 χρόνια βλέπεις, στο ίδιο ακριβώς σημείο, με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και το γιορτάζει με πάρτι, cocktails και πολύ κέφι. Ότι ακριβώς ξέρει να κάνει πολύ καλά δηλαδή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κύριος της πλατείας Μαβίλη είναι πιο gentleman και από τον Richard Gere

Το μαγαζί με σύμβολο το κάπα κεφαλαίο είναι η ήρεμη δύναμη που τείνει να γίνει λατρεία για πιστούς που ξέρουν να πίνουν. Και να τρώνε.

Η ιεροτελεστία του σπρωξίματος της επιβλητικής μπλε πόρτας στην οδού Δορυλαίου μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον τρόπο που το τραγούδι σήμα κατατεθέν της πλατείας Μαβίλη σπρώχνει τους δείκτες του ρολογιού να σταθούν στις τέσσερις παρά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι συμβαίνει όταν μαζεύονται οι πιο Hard Rock bartenders πίσω από την ίδια μπάρα;

Γίνεται ένας πραγματικός πανικός. Όπως ακριβώς έγινε στις 22 Νοεμβρίου στο Hard Rock Cafe Athens όπου έλαβε χώρα η regional φάση του BARocker Championship.

Αν δεν έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι ότι στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, στην Πλάκα άνοιξε το Hard Rock Cafe Athens τότε μάθε το και τρέξε γρήγορα. Εκεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου μαζεύτηκαν μερικοί από τους πιο "σκληρούς" bartenders της Ευρώπης,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πλυντήριο θα βγάλεις τ' άπλυτα σου στη φόρα!

Αν βάλεις σ' ένα... κάδο μουσική '80s-'90s-'00s, μια cult διακόσμηση, μερικά καθαρά ποτά και πολύ διασκέδαση έχεις το Πλυντήριο.

Όλη η Αθήνα έχει πλημμυρίσει από mainstream μαγαζιά όπου πίνεις το ποτό σου και ακούς και βλέπεις όλο το βράδυ τα ίδια και τα ίδια… Όλη; Όχι! Ένα μαγαζί... ανυπότακτων 'Γαλατών' αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους 'εισβολείς'. Η εισαγωγή είναι (στο περίπου) από το γνωστό κόμικ του Αστερίξ και το γαλατικό χωριό του, όμως κάπως έτσι είναι και η ζωή στο 'Πλυντήριο'.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν τα shakers συνάντησαν τη μουσική έγινε ένας μικρός σεισμός

Πήγαμε στο πρώτο 'Shaker’s Melody' και πειστήκαμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε κανένα από τα επόμενα.

Τα μηνύματα είχαν αρχίσει να πέφτουν από νωρίς. “Το βράδυ πάμε Zambri. Θα φτιάχνει ποτάρες ο Σαμαράς και μουσικάρες ο Jojo”. Μια μικρή πρόταση που άφηνε μεγάλες υποσχέσεις και δεν μπορούσα να την αρνηθώ με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.