ΤΑΞΙΔΙ

Τα Spyrou Hotels θέλουν να σε ξεναγήσουν στην καταπράσινη Σκόπελο

Ο όμιλος ξενοδοχείων που μοιράζει τουριστική σοφία από τα 40 χρόνια εμπειρίας του στο νησί.

O Όμιλος Σπύρου γιόρτασε μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του στη Σκόπελο. Ξεκινώντας με ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο το1978 ο Όμιλος έχει πλέον εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σκοπέλου με τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες και δραστηριοποιείται και σε μια σειρά από άλλους κλάδους. Πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας με τη μετονομασία του ξενοδοχειακού και τουριστικού σκέλους σε 'Spyrou Skopelos Experience'.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο ιδιαίτερο ελληνικό μουσείο, που ακόμα δεν έχεις επισκεφτεί

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μας ξεναγεί στο χώρο που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς.

Πόσο ακριβή είναι η ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει (και δείχνει) απλόχερα. Καμιά φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από τη μούχλα, όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια.

Διαβάστε περισσότερα

Στο Detroit συναντήσαμε περισσότερα androids από ανθρώπους

Ταξιδέψαμε μέχρι τον αμερικανικό βορρά για να παίξουμε πρώτοι το 'Detroit: Become Human', το νέο τίτλο της Quantic Dream αποκλειστικά για το PS4.

Περπατούσα σε μια άδεια λεωφόρο ανάμεσα στο 8 Mile, τη γειτονιά του Eminem (όπου γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία) και το ξενοδοχείο μου, λίγο έξω από το κέντρο του Detroit, όπου είχα βρεθεί για την παρουσίαση του 'Detroit: Become Human', μια αποκλειστικότητα του PS4. Δεν κυκλοφορούσαν άνθρωποι, ενώ οι μοναδικές ενδείξεις ότι όντως υπήρχε ζωή στην περιοχή αποτελούσαν οι μηχανές των πειραγμένων Ford που μούγκριζαν καθώς περνούσαν μια στο τόσο από δίπλα μου.

Διαβάστε περισσότερα

Στις διακοπές σου θέλεις διασκέδαση ή χαλάρωση;

Καλούμαστε να ανακαλύψουμε την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Οι διακοπές σημαίνουν χαλάρωση ή διασκέδαση;

Σίγουρα γνωρίζεις (ή ίσως και να είσαι εσύ) το λεγόμενο party animal, που όταν πάει διακοπές θα κοιτάξει ποια παραλία έχει beach bar, θα φροντίσει το ξενοδοχείο να βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, και θα θέλει κάθε βράδυ να βγει και σε διαφορετικό μέρος γιατί «δεν ήρθαμε διακοπές για να κοιμηθούμε».

Διαβάστε περισσότερα

Στο Airbnb των γυμνιστών πρέπει να κοιτάς μόνο στα μάτια

Μιλήσαμε με τους δημιουργούς του NaturistBnB, της πλατφόρμας που πηγαίνει την ενοικίαση καταλύματος σε άλλο επίπεδο.

Αν υπάρχει κάτι που θέλουμε περισσότερο απ' οτιδήποτε στις διακοπές μας, αυτό είναι να νιώθουμε απόλυτα ελεύθεροι. Χωρίς άγχη, χωρίς έγνοιες, ακόμη και χωρίς ρούχα σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν ο Πετρί και η Μίνα Καργιαλάινεν και δημιούργησαν μια πλατφόρμα για όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να κάνουν διακοπές γυμνοί.

Διαβάστε περισσότερα

Ράφτινγκ στον Λούσιο: Η περιπέτεια που δικαιούσαι την άνοιξη

Μια πολύ δυνατή εμπειρία σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα (κι ένα βίντεο που θα σε κάνει να τραβήξεις κουπί).

Από την Αθήνα, το πήγαινε - έλα στον Μαραθά είναι περίπου 400 χιλιόμετρα. Mε συνετή οδήγηση, κοντά στις τρεις ώρες δρόμος. Διόλου μακριά αν θέλεις να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας ράφτινγκ στον Λούσιο.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς πρέπει να περάσεις ένα 24ωρο σου στη Βιέννη

Βρέθηκα στη Βιέννη για τα νέα κινητά Nokia και γράφω όλα όσα είναι απαραίτητο να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου μέσα σε μία μέρα.

Πέρυσι η Nokia επέστρεψε και μας προκάλεσε αισθήματα ενθουσιασμού με το reboot του 3310. Φέτος προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ντόρο, όταν ανακοίνωσε τo reboot του 8110, του κινητού από το Matrix.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.