Ο περυσινός νικητής του World Class μιλά στο ONEMAN για τη χρονιά που πέρασε, τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του διαγωνισμού και τα μικρά που τον κάνουν να επιστρέφει στο Bilbao ξέροντας ότι έκανε καλά τη δουλειά του.
Όταν οι Ιάπωνες βάλουν κάτι στο μυαλό τους, μπορείς να ποντάρεις και το σπίτι σου στο ότι θα το καταφέρουν. Στην περίπτωση του ουίσκι τα κατάφεραν και μάλιστα περίτρανα.
Τώρα που τα πιο "δυτικά" γλυκά μπήκαν στη ζωή μας για τα καλά, είμαστε ακόμα πιο απαιτητικοί από αυτά. Το ίδιο και τα παιδιά στο Αλευροκίνητο στο Γέρακα που ειδικεύονται σε αυτά.