Flammkuchen: Η συνταγή για τη γερμανική πίτσα με τα 3 υλικά
Μπορεί να έχεις συνδέσει την πίτσα με την Ιταλία, όμως η γερμανική εκδοχή της είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.
- 31 ΜΑΡ 2023
Μπορεί να έχεις συνδέσει την πίτσα με την Ιταλία, όμως η γερμανική εκδοχή της είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.
Γρήγορο, απλό και πάρα πολύ αποτελεσματικό.
Αμελέτητα ταύρου, κεφάλι αρνιού και βραστό χέλι μαγειρεμένο σε κρύο ζελέ; Ο απόλυτος μεζές για συνοδευτικό με την μπύρα σου. Ή και όχι.
Υπάρχει ένα τρικ για να το κάνεις εύκολα, γρήγορα και με απολυτή ακρίβεια.
Στις Σάπες Ροδόπης, η Μέλισσα αποτελεί κοινό μυστικό για τους καλοφαγάδες από το 1964. Επικά πολίτικα μπιφτέκια, κρέας στα κάρβουνα και παραδοσιακά μαγειρευτά της περιοχής, όπως τσιγεροσαρμάδες και τας κεμπάπ.
Θέλουν προσοχή, μεγάλη προσοχή.
Ένα γαστρονομικό ταξίδι με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Η ιστορία πίσω από το ταϊβανέζικο ρόφημα και ο λόγος για τον οποίο η Google έκανε ολόκληρο αφιέρωμα σε αυτό.
Από το βιετναμέζικο σουβλάκι μέχρι το ceviche και το γερμανικό λουκάνικο, αυτό είναι ένα ταξίδι στα καλύτερα street food έξω από τα σύνορα.
Παραμένει ίδιο εδώ και 60 χρόνια, χωρίς όμως να αποτελεί ιδανική λύση – μάλλον το αντίθετο.
Τα κόλπα των διάσημων σεφ της Ιταλίας που μπορείς να τα αντιγράψεις και στην κουζίνα σου.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει στους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε δύο συνταγές για θρεπτικές σούπες.
Το πιο σοφό απ’ όλα τα σάντουιτς σε χορταίνει όλες τις ώρες της μέρας.
Το αγαπημένο bar της Γλυφάδας συνδυάζει με μαεστρικό τρόπο νόστιμα πιάτα και cocktails.
«Πρέπει να επανεξετάσουμε εντελώς τη βιομηχανία. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο» δήλωσε ο René Redzepi.