Πώς να επιλέξεις σωστά κρέας, σύμφωνα με τον Στράτο Δρακούλη
Επισκεφτήκαμε το Drakoulis Dry & Raw, το πρωτότυπο κρεοπωλείο-εστιατόριο του Στράτου Δρακούλη στη Βούλα και μάθαμε τα μυστικά του καλού και ποιοτικού κρέατος.
- 29 ΙΑΝ 2020
Επισκεφτήκαμε το Drakoulis Dry & Raw, το πρωτότυπο κρεοπωλείο-εστιατόριο του Στράτου Δρακούλη στη Βούλα και μάθαμε τα μυστικά του καλού και ποιοτικού κρέατος.
Δεν είμαι καλή στο να γράφω για πράγματα που με ενθουσιάζουν. Γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να βάλω σε λέξεις τον ενθουσιασμό μου. Με το νέο εστιατόριο που φιλοξενεί τη μαγειρική ανησυχία και ιδιοφυΐα του Σωτήρη Κοντιζά, το Proveleggios, έχω τον ίδιο φόβο. Οπότε θα το περιγράψω σαν να πηγαίνουμε παρέα.
Από το Athenaeum Martini του Noel, μέχρι το Painkiller του Tiki Bar.
Επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια, προτείνοντας μερικές ακόμα άχαστες επιλογές.
Όταν βάλανε ανανά στην πίτσα δεν μίλησες. Τώρα είναι πολύ αργά.
Μερικές παραλλαγές με whiskey και άλλη μια για το μοναδικό rum fashioned.
Μία ιστορία με πολλές συγκυρίες που οδήγησαν στην δημιουργία του και ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.