WOMEN

Οι Ελληνίδες επώνυμες που προτιμούν τους εφοπλιστές

Είναι νέοι, συνήθως ωραίοι και έχουν σίγουρα τουλάχιστον ένα κότερο για να τις πάνε βόλτα. Λογικό δεν είναι να έχουν τόσο σουξέ;

Το τελευταίο διάστημα έχουν ‘σαρώσει’ τα πάντα (βλέπε Δούκισσα Νομικού, Τάμτα, Ευαγγελία Αραβανή, Ισμήνη Νταφοπούλου). Αφορμή να μιλήσουμε για εκείνες που τους προτιμούν με τα μάτια κλειστά. Ή, τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση μας δίνουν.

Εκείνες που κέρδισαν το jackpot

To πάλαι ποτέ δίδυμο παρουσιαστριών του Alter, Βάσια Λόη (πάλαι ποτέ Playmate 2003) και Μαριέττα Χρουσαλά (πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς), είναι και οι μοναδικές που έχουν όντως παντρευτεί και κάνει παιδιά με εφοπλιστές. Τους Νικόλα Μαδιά και Λέοντα Πατίτσα αντίστοιχα.

Lovely greece#vacation#loveit#amazing#famil#friends#goodtimes#summer☀️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

 

Ας τις πούμε ‘στεφανωμένες’ και ας ελπίσουμε να μην μας παρεξηγήσουν. Τόσο εκείνες όσο και οι δικηγόροι τους.

Ειδική μνεία στην Αντωνία Καλλιμούκου, ο ‘φρέσκος’ δεσμός της οποίας με τον αδελφό του Νίκου Μαδιά, Στέλιου, εφόσον ισχύει ( τους ‘τσάκωσαν’ να διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια) θα έρθει να αποδείξει ότι μια χαρά χωράνε δυο δίμετρες στην ίδια εφοπλιστική οικογένεια. Σε περίπτωση δηλαδή που είχες κάποια σχετική αμφιβολία.

   #Skorpios_island #againandagain

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις

 

Οι νυν που το πάνε για σοβαρά

Εν αρχή η Σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού που έχει δεσμό με τον 35χρονο Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη, στην οικογενειακή βίλα του οποίου στην Μύκονο έχει περάσει μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού.

Το καλοκαιράκι σχεδόν τελειώνει, αλλά θα το θυμάμαι πάντα    #summer2016 #bestsummerofmylife

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

 

Ενώ την ‘παράδοση’ που θέλει τις Σταρ Ελλάς να καταλήγουν με εφοπλιστές συνεχίζει και η Ισμήνη Νταφοπούλου που φέρεται να έχει σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με τον Διαμαντή Αγγελάκη. Κάτι που ψιλο-επιβεβαίωσε με κοινή τους φωτογραφία στο Instagram της (αν και το πρόσωπό του δεν φαινόταν) και η ίδια πριν από ένα μήνα γράφοντας ‘Με αυτόν που κάνει την καρδιά μου να τραγουδά’.

Keep an open heart and a strong spirit.. Nothing can go wrong!   ☀️         #summertime #beachdays #livelovelaugh #alwaysgrateful

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ismini Dafopoulou (@is__mini) στις

 

Επίσης με εφοπλιστή έχουν δεσμό δυο από τις πιο ‘ανεβασμένες’ τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων. Συγκεκριμένα η Τάμτα με τον Πάρη Κασιδόκωστα, μια ιστορία που, αν σκεφτείς τι όντως έχει περάσει η Γεωργιανή (γάμος και παιδί στα 14, ξενιτιά, καθάρισμα πατωμάτων για το μεροκάματο) μοιάζει όντως σαν ‘και έζησαν αυτοί καλά’ τέλος σε παραμύθι. Πάντα με εκείνη στο ρόλο της πριγκίπισσας.

     

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tamta (@officialtamta) στις

 

Καθώς επίσης η Τηνιακή Θωμαή Απέργη, εσαεί καψούρα μας από τότε που έσκασε πρώτη φορά μύτη, με τον ναυτιλιακό broker και γιο του Ισίδωρου Κούβελου, Σπύρο Κούβελο. Εντάξει, άλλο broker και άλλο εφοπλιστής, αλλά βάλε και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου για να πάμε παρακάτω.

@the.sowl tonight!!!!                      #jazztrio BE THERE!!! #beimerbistduschoen photo: @olympiakrasagaki makeup/hair: @gfytas styling: @lilamari1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

 

Επισημαίνουμε ότι στο παρατσάκ χάσαμε από το εφοπλιστικό ρόστερ την Ελένη Φουρέιρα, επίσης μεγαλωμένη μέσα στην απόλυτη φτώχεια στην Καλλιθέα, που όλα δείχνουν ότι χώρισε από τον Σπυράγγελο Λυκούδη με τον οποίο είχε σοβαρό δεσμό. Μέχρι και δημοσιεύματα για γάμο είχαν κάνει τη σχετική ‘γύρα’.

What amazing time in #chalki #halki !!! #tillthenexttime    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Εκείνες που το έχουν ‘συνήθειο’

Ως πρώτη χώρα στην εμπορική ναυτιλία, όποια πέτρα και αν σηκώσεις, έναν εφοπλιστή θα βρεις από κάτω. Λέμε τώρα. Οπότε, το να κάνει σχέση μια επώνυμη μια φορά με κάποιον τους, είναι ‘αναμενόμενο’. Από τις δυο και πάνω όμως δείχνει κάτι. Μια προδιάθεση, περιορισμένο κύκλο γνωστών, όπως θέλεις πες το, όπως θέλεις πάρ’ το.

Χωρίς, φυσικά, να υπονοούμε σε καμία περίπτωση ότι ισχύει κάτι τέτοιο πχ. για την Εύα Καϊλή, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε κατά καιρούς σχέση με τους Νίκο Αγούδημο, Βασίλη Μιχαήλ και Πασχάλη Διαμαντίδη. Καμία από τις οποίες δεν βγήκε να την επιβεβαιώσει ή να την διαψεύσει.

Sunday #Makedonia #Newspaper Thank u my friends in Thessaloniki for this interview.. Good luck to the brand new #Adore

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eva Kaili (@evakaili) στις

 

Στη δεύτερη θέση περνάει η Ευαγγελία Αραβανή, που αποδεικνύει εκ νέου ότι οι σωστοί εφοπλιστές προτιμούν τις Σταρ Ελλάς και δεν ικανοποιούνται με κανένα τίτλο παρακάτω. Συγκεκριμένα η Λευκαδίτισσα, που το 2015 και για ένα χρόνο είχε -σύμφωνα με δημοσιεύματα- σχέση με τον Γιώργο Μελισσανίδη, φέρεται στις αρχές του 2016 να είχε επίσης σχέση με τον Βασίλη Μιχαήλ, που αναφέραμε και πιο πάνω.

#Summer_2014#lefkada #sun#sea#platsa_ploutsa  ☀️ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις

 

Ενώ ο Βασίλης Μιχαήλ, ταλαντούχος ντράμερ πέρα από εφοπλιστής, είναι και ο συνδετικός κρίκος με την τρίτη της παρέας των κατά συρροήν συντρόφων εφοπλιστών, Ζοζεφίν Βέντελ της Panik, με την οποία φαίνεται να τον ενώνει η αγάπη για τη μουσική.

In the deep blue     #Sanparamythi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ζοζεφίν Βεντελ       (@josephinewendel) στις

 

Ο λόγος που η Ζοζεφίν είναι εντός συγκεκριμένης υπο-κατηγορίας είναι η σχέση που φέρεται να είχε, σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, με τον Νίκο Αγούδημο. Κάτι που η ίδια βγήκε και εξήγησε ότι δεν ισχύει αφού προφανώς η εφημερίδα μπέρδεψε την ίδια με την τραγουδίστρια Ελεάννα Αζούκη με την οποία ο Αγούδημος έχει όντως σχέση. Ωστόσο την αφήσαμε μέσα γιατί υπο-κατηγορία με μόλις δυο δεν έχει νόημα. Σορι Ζοζεφίν, έπεσες ‘θύμα’ του νόμου των τριών.

Οι πρώην δείχνουν το μέγεθος του πάγκου

Οι δυο απόφοιτες του Fame Story, Νάνσυ Αλεξιάδη και Χριστίνα Κολέτσα, ήταν αυτές με τους πιο γνωστούς δεσμούς με εφοπλιστές.

Συγκεκριμένα η πρώτη είχε σχέση επί 6 χρόνια με τον Νίκο Αγούδημο, που όλοι περίμεναν ότι θα καταλήξει σε γάμο (κάτι που δεν έγινε ποτέ) και η δεύτερη με τον Γιώργο Μελισσανίδη, πίσω στο 2010, με τον οποίο και -σύμφωνα με δημοσιεύματα- έμεινα μαζί από την πρώτη μέρα.

GM❗️❗        #mykonos #mykonos2016 #mykonoslife #summer2016 #beach #beachlife #greece #bestplaceonearth #wild&freeconceptbeachstoreMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nancy Alexiadi (@nancyalexiadi) στις

 

Ειδική μνεία στον Χάρη Βαφειά (στη φωτό με το Τ-shirt που λέει, καθόλου τυχαία, ‘σόρι κορίτσια, βγαίνω μόνο με μοντέλα) ο οποίος, πριν παντρευτεί μια σικάτη αρχιτέκτονα, είχε σαρώσει τα πάντα.

Πιο γνωστές σχέσεις του αυτή με την αγαπημένη μας Playmate (και νυν εγκληματολόγο), Νατάσα Λυμπερίδου, όμορφο, καμπυλωτό και σοβαρό κορίτσι.

Καθώς επίσης με την συμπατριώτισσά του (είναι και οι δυο από την Χίο) Σταρ Ελλάς, Άξια Ανδρεαδάκη.

Ενώ επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει παίξει μπάλα και με τις Μάρα Δαρμουσλή και Ναταλί Θάνου. Αλλά εμείς είπαμε να βάλουμε τη συγκεκριμένη φωτό του με την Σάσα Μπάστα επειδή έχει περισσότερη πλάκα.

Συγκεκριμένα για τη Σάσα, το μόνο ‘εφοπλιστικό’ που έχει ακουστεί είναι, προ αμνημονεύτων χρόνων, ότι κάτι έπαιζε με τον Πάρη Κασιδόκωστα με τα σχετικά δημοσιεύματα να τον θέλουν μετά την κανονική Paris Hilton να τα έχει μπλέξει και με την Ελληνίδα. Με μπόνους ότι κατέληξε στην Σάσα μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο του με την Ελεονόρα Μελέτη. Απλώς το αναφέρουμε ως μέρος της σχετικής ‘μυθολογίας’.

Otan peinaw to glentaw…           #mykonos #spiliarestaurant #the_best_food_ever #octupus #greekislands #sunmertime #playning #summer2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sasa Basta (@sasabastavip) στις

 

Ενώ εξίσου δραστήριος έχει υπάρξει και ο Νίκος Αγούδημος από τη ζωή του οποίου, πέρα από την Νάνσυ Αλεξιάδη, φέρονται να έχουν περάσει -ανεπιβεβαιώτα- τουλάχιστον άλλες δυο δίμετρες. Συγκεκριμένη η Θέλξη, η πιο επιβλητική από κοντά τραγουδίστρια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Και η Νικολέτα Καρρά, επίσης πανύψηλη και με μπόνους το six pack και τον φιδάκι τον Διαμαντή. Τουλάχιστον με αυτή υπάρχει και η σχετική ‘απόδειξη’ (κάτι φιλιά σε ένα νυχτερινό κέντρο).

#summer2016 #leykada #milosbeachlefkada #summeringreece #sea #beautifulcolours #bestsea #ionianblue #photooftheday #brunette #nofilter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikoletta Karra (@nicolekarra) στις

 

Μπόνους No1 η πάλαι ποτέ Playmate Κάτια Δέδε που φέρεται πέρυσι να είχε δεσμό με τον Ηλία Σάρρα.

#skiathos #moments #summer #chilling

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Dede (@katia_dede) στις

 

Μπόνους No2 o σταθερά low profile Πασχάλης Διαμαντίδης, ο οποίος πέρα από την Εύα Καιλή, φέρεται να είχε και σχέση express με την Έλενα Παπαβασιλείου. Αν και το κορίτσι μας βγήκε και το είπε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι υπήρξαν μόνο φίλοι.

Η μαγική γαλήνη, ηρεμία και η ενέργεια της θάλασσας δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο #greece #summer #sea #blue #red #sifnos #swimming #nature #zen

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elena Papavasileiou (@e_papavasileiou) στις