ΜΑΝΑ ΕΓΙΝΑ YOUTUBER

Η Vasilikou άρχισε το Youtube λόγω αϋπνίας

Η Μαρία Βασιλικού δεν κρατάει κακία σε όσους πιστεύουν ότι η δουλειά της αξίζει όσο ένα μπουκάλι σαμπουάν.

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου που να με ενθουσιάζουν τόσο πολύ όσο το πηγαίο και έξυπνο χιούμορ. Με εξιτάρουν αυτοί οι τύποι / τύπισσες που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν βρισιές ή φτηνές ατάκες για να προκαλέσουν το γέλιο του άλλου, αλλά τα καταφέρνουν μέσα από 'δουλεμένη' σκέψη.

Διαβάστε περισσότερα

Η Άννα Μαρία Βέλλη απαντάει στον σεξισμό με χιούμορ

H σαρωτική Ami Yiami πήρε κάποτε 30 ευρώ σε έξι μήνες ως ηθοποιός, δίνει πραγματικές 'μάχες' με το φαγητό και προτείνει την ίδρυση σωματείου Ελλήνων Youtubers.

Απόμακρη, ξινή, δήθεν, με τουπέ είναι μερικές απ' τις λέξεις που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μία όμορφη γυναίκα που δεν είναι όσο εξωστρεφής θα θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα

Η Mikri Ollandeza δεν έχει τίποτα να κρύψει από την εφορία

Τη λένε Δανάη, προτιμά τα μπέργκερ απ' το modeling, κάνει ταξιδιωτικά vlogs παρέα με το Δημήτρη και πληρώνει κανονικά τους φόρους της ως Youtuber.

Γεννήθηκε στην Ολλανδία το 1990 από πατέρα Έλληνα και μητέρα Ολλανδέζα. Εκεί έζησε μέχρι εννιά ετών, καθώς τότε οι γονείς της αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ναύπλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός ο Vibrator δεν σου εγγυάται γκόμενες

O Vibrator ενοχλείται απ' τη λογοκρισία του Youtube, αλλά συνεχίζει να χαρίζει άφθονο γέλιο και να προσφέρει ωμή πραγματικότητα όποτε κι όπου χρειάζεται.

Ο Konilo θέλει να σου ανατινάξει το αυτοκίνητο (κι έχει δίκιο)

Ένας από τους πιο δραστήριους δημιουργούς σάτιρας στο Youtube κάνει ποδαρικό στη νέα στήλη του Oneman.

Ο Youtuber που επιλέχθηκε για να εγκαινιάσει τη νέα στήλη είναι ο Konilo ή κατά κόσμον Στέλιος. Το πώς και το γιατί θα το καταλάβετε στην πορεία της συζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO