HOW TO

Φρέσκος στο ραντεβού μαζί της μετά από δέκα ώρες δουλειά

Το πώς θα είσαι το βράδυ εξαρτάται από το τι θα έχεις φάει για πρωινό. Φρόντισε να τα κάνεις όλα σωστά.

Κλείνεις υπολογιστή, χαιρετάς εκείνους που έχουν ξεμείνει στο γραφείο και μπαίνεις στο αυτοκίνητο. Δεν έχεις φυσικά χρόνο να πας σπίτι για να ετοιμαστείς για το πρώτο, δεύτερο, χιλιοστό ραντεβού μαζί της. Κι όταν λέω να ετοιμαστείς, δεν εννοώ να αλλάξεις και να βάλεις την κολώνια σου. Μετά από ένα δεκάωρο δουλειάς το να ετοιμαστείς σημαίνει να πας σπίτι, να βάλεις τα πόδια ψηλά, να κάνεις μια μισάωρη σιέστα και σιγά σιγά να το πάρεις απόφαση να βγεις.

Διαβάστε περισσότερα

Η φωτογραφία τελικά είναι κάτι παραπάνω από πατουσάκια στο Ιnstagram

Ένας δημοσιογράφος του Oneman παρακολούθησε το πρώτο σεμινάριο φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου και μεταφέρει τα όσα χρήσιμα έμαθε.

Κάθε φορά που διαβάζω τις περιπέτειες της Τζένης Μελιτά μέσα από τη στήλη “Η Τζένη Βγαίνει”, μόνο ένα πράγμα μπορώ να σκεφτώ: Πόσο ωραία μπορεί να περνάει ο Θοδωρής Μάρκου, ο επίσημος φωτογράφος και συνοδοιπόρος της στις νυχτερινές της εξορμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να επιβιώσεις στο διάστημα (σύμφωνα με το Χόλιγουντ)

Το Martian με τον Matt Damon μας ανάγκασε να ασχοληθούμε με το 'φλέγον' αυτό ζήτημα. Γιατί, από όποια οπτική και να το δεις, σε αυτόν τον γαλάζιο πλανήτη, τα 'μπριός' μας λίγα είναι.

Δεν έχει σημασία αν θα μας 'τελειώσουν' κύματα εχθρικών εξωγήινων, τα 'θραύσματα' του διαλυμένου φεγγαριού, το λιώσιμο των πάγων, πυρηνικές εκρήξεις ή φονικές επιδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας, αστροναύτες και μη, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα κουβαδάκια μας και να πάμε σε άλλη, μηδενικής βαρύτητας, παιδική χαρά. Ας δούμε τους 'κανόνες'.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη Φορά Φοιτητής: Δώσε φως στο χώρο σου

Αντικείμενα και συμβουλές που θα βοηθήσουν να κάνεις τη νύχτα μέρα με στυλ και άποψη.

Μία παράμετρος που δυστυχώς λίγοι είναι εκείνοι που δίνουν εξαρχής βάση όταν μπαίνουν σε ένα καινούριο χώρο, είναι ο φωτισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη Φορά Φοιτητής: Ο τέλειος ύπνος

Για να τον απολαύσεις δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Και να ακολουθήσεις τις κατάλληλες οδηγίες.

Ο ύπνος ήταν, είναι και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σε αυτή τη ζωή. Και μπορεί να νομίζεις πως όσο «βράζει το αίμα» σου μπορείς να κοιμηθείς -κυριολεκτικά- όπου να ’ναι, η αλήθεια όμως είναι ότι το νεαρό της ηλικίας σου δεν σε απαλλάσσει από τους κινδύνους που μπορούν μελλοντικά να σου δημιουργήσουν θέματα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη Φορά Φοιτητής: Βάλε χρώμα στους τοίχους σου

Εντός: Αφίσες, πόστερ, πίνακες, οτιδήποτε μπορεί να ζωντανέψει το χώρο σου.

Αν θεωρείς τη διακόσμηση ενός χώρου εύκολο πράγμα τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις προσπαθήσει ποτέ να την κάνεις μόνος σου. Ίσως η μαμά ή η αδερφή να είχαν μέχρι στιγμής την ευθύνη της απειρίας σου στο συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά φοιτητής: Ξεκούραστος μπροστά από το PC

Τώρα που οι εργασίες και το διαδικτυακό διάβασμα μπαίνουν στην καθημερινότητά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

Έγινες φοιτητής. Επιτέλους. Τα ωράρια σου από μέρα σε μέρα θα τα δεις να αλλάζουν τόσο εσένα όσο και την καθημερινότητά σου. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα εντονότερα ξενύχτια.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man