Degustation menu: Τι είναι και σε ποια αθηναϊκά εστιατόρια θα το απολαύσεις
Έξι εστιατόρια στην Αθήνα με degustation menu για high-end γαστρονομική εμπειρία όταν θέλεις να κάνεις μια ξεχωριστή έξοδο.
- 11 ΔΕΚ 2021
Έξι εστιατόρια στην Αθήνα με degustation menu για high-end γαστρονομική εμπειρία όταν θέλεις να κάνεις μια ξεχωριστή έξοδο.
Οι καλύτερες διευθύνσεις στην πόλη για γαλλική κρεμμυδόσουπα, βιετναμέζικη Pho, ψαρόσουπα, ακόμα και μαγειρίτσα, τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά.
Ένας φούρνος με φανταστική καρμπονάρα, ένα cool καφέ στην Κυψέλη και η προσθήκη brunch σε ένα αγαπημένο μαγαζί της πόλης αρκούν για να βγεις έξω.
Η ιστορία των bao buns (αυτά τα αφράτα ψωμάκια ατμού) που ήρθαν από την Ασία και κατέκλυσαν τον δυτικό κόσμο αποτελώντας μέχρι και σήμερα ένα αγαπημένο φαγητό στο χέρι.
Μία βόλτα στον Κτιστάκη και στη Στάνη, σε δύο από τα παλαιότερα μαγαζιά για γλυκό της πόλης, που θυμίζουν κάτι από χωριό.
Επτά μαγειρεία στην πόλη που σερβίρουν νόστιμο σπιτικό φαγητό, από λαχανοντολμάδες και λαδερά μέχρι σούπες και κεφτεδάκια.
Οι νόστιμες τρύπες της πόλης στεγάζονται μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά αλλά προσφέρουν μεγάλες απολαύσεις.
Οι απαραίτητες στάσεις που πρέπει να κάνεις στα καλύτερα σαντουιτσάδικα της Αθήνας για να γευθείς μικρές μπουκιές θεσπέσιων συνδυασμών.
Τα νέα μαγαζιά που έρχονται να εμπλουτίσουν τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Μικροσκοπικά μέρη με τεράστιο ενδιαφέρον για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό.
Η καταγωγή αυτής της νόστιμης, ταϊλανδέζικης σούπας, οι διευθύνσεις για να την απολαύσεις στην Αθήνα και μία συνταγή για να τη φτιάξεις στο σπίτι.
Σούπες, παστίτσιο και πίτσα είναι μερικά από τα πιάτα που «γιατρεύουν» την ψυχή των chefs.
Σούπες, θαλασσινά και ψάρια, sushi και θεσσαλονικιώτικo σαγανάκι όλα φρέσκα μέσα στη φημισμένη αγορά της Αθήνας.
Πέντε διευθύνσεις που μοσχομυρίζουν βούτυρο.
Τα «ρετρό» σουβλατζίδικα της Αθήνας που μετρούν χρόνια τώρα, πιστούς θαμώνες.
Οι Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, οι δύο head chefs του εστιατορίου Delta, ανταγωνίζονται μόνο τους εαυτούς τους.