Πού τρώνε οι σεφ όταν δεν μαγειρεύουν στις κουζίνες τους;
Σούπες, παστίτσιο και πίτσα είναι μερικά από τα πιάτα που «γιατρεύουν» την ψυχή των chefs.
- 20 ΟΚΤ 2021
Σούπες, παστίτσιο και πίτσα είναι μερικά από τα πιάτα που «γιατρεύουν» την ψυχή των chefs.
Σούπες, θαλασσινά και ψάρια, sushi και θεσσαλονικιώτικo σαγανάκι όλα φρέσκα μέσα στη φημισμένη αγορά της Αθήνας.
Πέντε διευθύνσεις που μοσχομυρίζουν βούτυρο.
Οι Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, οι δύο head chefs του εστιατορίου Delta, ανταγωνίζονται μόνο τους εαυτούς τους.
Η νέα εποχή στα «βρώμικα» που αγαπήσαμε χωρίς τα ξενύχτια στην Αθήνα.
Από τα πιο κλασικά μέχρι τα new age σουβλατζίδικα, για κάθε γούστο, με πατάτες ή χωρίς, αυτοί είναι 13 ναοί του εθνικού μας street food.
Μία περίεργη ιστορία προέλευσης και η εγχώρια μανία για τη σούπα με noodles.
Ψάξαμε, βρήκαμε και δοκιμάσαμε τέσσερα από τα καλύτερα burgers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.
Επισκεφτήκαμε τρεις σύγχρονους φούρνους της πρωτεύουσας για να μάθουμε από μέσα τι συμβαίνει με το «τρίτο κύμα του ψωμιού», την τάση που έχει καταφέρει όχι μόνο να επαναπροσδιορίσει αλλά και να αναγεννήσει την αρτοποιία.
Από μισό μέτρο μέχρι, όσο τραβάει η όρεξή σου. Ο Στέλιος στο Κερατσίνι φτιάχνει εδώ και τρεις δεκαετίες το πιο νόστιμο, αλλά και (κυρίως) το μεγαλύτερο σουβλάκι της πρωτεύουσας.