GAME OF THRONES

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’

Ετοιμάζονται αυτοί, ετοιμάσου κι εσύ. Γίνονται πράγματα.

Η ανάγνωση των σεναρίων έγινε (Nikolaj Coster-Waldau, δεν θα περάσει το τρολάρισμά σου), η παραγωγή αναζητά νέες προσθήκες για το καστ, ο τελευταίος χαρακτήρας που μας έμεινε από τα βιβλία καταφθάνει και τα γυρίσματα ξεκίνησαν. (Α, και τα σενάρια για τα prequel σιγά-σιγά ολοκληρώνονται, μπορείς να περιμένεις updates, έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά).

Το ‘Game of Thrones’ έχει μπει επισήμως στην τελική ευθεία και, όπως συμβαίνει πάντα, κάποιοι έχουν ήδη καταφέρει να καταπατήσουν τα δρακόντια μέτρα της παραγωγής για να μας δώσουν τις πρώτες φωτογραφίες από το σετ. Αν και αυτές που θα βρεις παρακάτω δεν θα σου πουν πολλά περισσότερα από εικασίες και εξαιρετικά ελαφρά σπόιλερ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις σε περίπτωση που δεν θες να γνωρίζεις το παραμικρό.

Όπως δημοσιεύθηκε πρώτα στο Watchers On The Wall, αυτή τη στιγμή που μιλάμε χτίζεται το πιο μεγάλο σετ που έχει στήσει ποτέ η σειρά. Το πίσω μέρος των στούντιο στο Titanic Quarter στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας αυτή τη στιγμή φιλοξενεί μια τεράστια κατασκευή που πρόκειται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ο πύργος και ο χώρος που έχουν αφήσει για να φτιαχτεί μια μεγάλη πύλη κατά πάσα πιθανότητα υποδηλώνουν ότι το σετ θα ανήκει στο King’s Landing.

Με τον Χειμώνα να έχει έρθει πια στην πρωτεύουσα για τα καλά άλλωστε, η παραγωγή δεν χρειάζεται να παραμείνει στην Κροατία για να φτιάξει το King’s Landing, μπορεί να βάλει στο παιχνίδι τις μεγάλες εκτάσεις που χρησιμοποιεί στη Βόρεια Ιρλανδία. Και απ’ ότι φαίνεται, κάποιος θα χτυπήσει απρόσκλητος την πόρτα της Cersei.

Μιλώντας για Winterfell τώρα, σε ένα από τα κτήματα στο χωριό Moneyglass της Β. Ιρλανδίας που χρησιμοποιείται συνήθως για την οικία των Stark, στρώνεται ψεύτικο χιόνι και χτίζονται τείχη και προμαχώνες.

Στο παρελθόν τα τείχη και οι προμαχώνες έξω από το κάστρο του Winterfell είχαν προστεθεί αργότερα με CGI, οπότε μάλλον για να τα φτιάχνουν κάποιος πρέπει να τα ρίξει. Έ-ε-ερχονται (τα ζόμπι).

Σύμφωνα με πηγές του Watchers On The Wall όμως, τα ζόμπι δεν είναι τα μόνα που θα δηλώσουν το παρών στις πύλες του Winterfell. Κομπάρσοι με στολές Unsullied έχουν εντοπιστεί στο Toome, περιοχή δίπλα στο Moneyglass, και μάλιστα ήταν αρματωμένοι με δόρια από dragonglass.

Θα δείξει επιτέλους η σειρά τι μπορούν να κάνουν οι Unsullied; Να βγάλουμε τις σαμπάνιες;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Game of Thrones: Μόλις έφτασε το καλύτερο νέο για τον 8ο κύκλο
Game of Thrones: Ο 8ος κύκλος θα είναι ο πιο ακριβός στην ιστορία της τηλεόρασης
Όλα όσα ξέρουμε για τις 5 spin-off σειρές
Ο George R.R. Martin μαρτύρησε την 1η spin-off σειρά