Μια διαδραστική εμπειρία παρουσιάζει το ουίσκι όπως δεν το είχαμε ξαναδει
Το Johnnie Walker THE DROP φέρνει την καινοτομία και τον πειραματισμό στον κόσμο του ουίσκι.
- 13 ΝΟΕ 2024
Το Johnnie Walker THE DROP φέρνει την καινοτομία και τον πειραματισμό στον κόσμο του ουίσκι.
Ο δημοσιογράφος και κριτικός εστιατορίων, Γιάννης Δεβετζόγλου, μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του – θετικές και αρνητικές – από τον κόσμο του fine dining.
Spoiler: Στη Φινλανδία βάζουν τάρανδο στην πίτσα. Τι κάνουν όμως στον υπόλοιπο κόσμο και πώς σερβίρουν τις πίτσες τους;
Το φαγητό ως κίνητρο για να πας από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη, για να ταξιδέψεις σε μία άλλη χώρα, για να βγεις από το comfort zone σου, για να σκαρφιστείς δικαιολογίες προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.
Έτοιμα ψημένα πιάτα για τις μέρες που θες να απολαύσεις φαγητό χωρίς να ξοδέψεις ενέργεια.
Μπορεί το τρίπτυχο πρωινό-μεσημεριανό-δείπνο να μοιάζει αυτονόητο, δεν ήταν πάντα όμως.
Το Taste Atlas ενημέρωσε πρόσφατα τη λίστα με τα καλύτερα πιάτα με τυρί στον κόσμο, δίνοντας την πρώτη θέση σε ένα ελληνικό αγαπημένο φαγητό.
Η Día de los Muertos είναι η μεγαλύτερη γιορτή του Μεξικού, και όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι μια γιορτή της ζωής όπου όλοι γιορτάζουν, χορεύουν και πίνουν αρκετή τεκίλα και mezcal. Mαζέψαμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις γύρω από την ημέρα των νεκρών και σου προτείνουμε πώς να τη γιορτάσεις.
Η νέα σειρά MISKO Protein δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές και άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα, αλλά και σε εκείνους που απλά προσέχουν τη διατροφή τους.
Ο διάσημος οδηγός γεύσης Taste Atlas παρουσίασε τους καλύτερους ξηρούς καρπούς στον κόσμο και στη λίστα του βρίσκουμε τρεις ελληνικούς.
Ο ετήσιος κατάλογος των World’s 50 Best Bars 2024 που ενώνει την παγκόσμια κοινότητα των μπαρ αποκαλύφθηκε στη Μαδρίτη και δύο αθηναϊκά μπαρ βρίσκονται ψηλά στη λίστα.
Ευτυχώς το TikTok είναι γεμάτο με το καλύτερο είδος μαγειρικού προτύπου: τη γιαγιά κάποιου.
Στο I Love You: Recipes From the Heart, το είδωλο του Χόλιγουντ συγκεντρώνει plant-based συνταγές με αγάπη και έμπνευση από τον τόπο που μεγάλωσε.
Η μέθοδος μαγειρέματος σε κενό αέρος που προτιμούν αρκετοί σεφ στα εστιατόριά τους.
Το Taste Atlas αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την ελληνική γαστρονομία, καθώς κατατάσσει την μπουγάτσα στις 25 καλύτερες προτάσεις για πρωινό.