Athens Vegan Festival 2023: Η μεγαλύτερη Vegan γιορτή επιστρέφει στην Τεχνόπολη
Η μεγαλύτερη Vegan γιορτή της Ευρώπης με αναμενόμενη προσέλευση που ξεπερνά τα 35.000 άτομα έρχεται ξανά στην Αθήνα.
- 18 ΣΕΠ 2023
Η μεγαλύτερη Vegan γιορτή της Ευρώπης με αναμενόμενη προσέλευση που ξεπερνά τα 35.000 άτομα έρχεται ξανά στην Αθήνα.
Το πιο δημοφιλές cocktail με βάση την tequila στο Μεξικό κρύβει καλοκαιρινές νότες σε κάθε γουλιά.
Πρίγκιπας William, Ed Sheeran και Lana Del Ray είναι ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που παριστάνουν ότι δουλεύουν στην εστίαση. Νέα τάση για καλό σκοπό ή απλά δημόσιες σχέσεις;
Με ABV που αγγίζει μέχρι και το 65%, υπάρχουν κάποιες πολύ δυνατές μπύρες που απευθύνονται μόνο σε πολύ τολμηρούς πότες.
Η μεγάλη ξηρασία στο Μεξικό επηρεάζει την καλλιέργεια των πιπεριών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της. Πρόκειται, δηλαδή, για άλλο ένα σημάδι του πώς η καταστροφή του περιβάλλοντος φτάνει μέχρι και το τραπέζι μας.
Τρεις από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού μπορούν να υπερηφανεύονται για τις γυναίκες που ηγούνται των μπριγάδων τους.
Στις φετινές διακοπές σου στο νησί θα παρευρεθείς στα πιο cool party, σε ιδιαίτερα happenings που φέρνουν κυριολεκτικά το ηλιοβασίλεμα μέσα στο ποτήρι σου #SunsetInAGlass και θα διασκεδάσεις με διάσημους DJs.
Το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της πιο μαγικής στιγμής της ημέρας πίνεται στο ποτήρι με το Aperol Spritz να σε προσκαλεί σε ξεχωριστά summer πάρτι την ώρα που ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα.
Διάσημοι DJs, το αμφίβιο όχημα και ένα Aperol Jeep μας περιμένουν να διασκεδάσουμε μαζί, ενώ παράλληλα τρέχει για όλους μας, ο πιο επικός διαγωνισμός.
Ο δεύτερος κύκλος στριμάρει στο Disney+ και θυμόμαστε κάποια αγαπημένα πιάτα της πρώτης σεζόν που μπορούμε να φτιάξουμε και στο σπίτι χωρίς το χάος της κουζίνας του The Original Beef of Chicagoland.
Δε χρειάζεσαι πολλά υλικά για να φτιάξεις το τέλειο καλοκαιρινό βράδυ. Αρκεί η Don Julio Tequila, η βάση δηλαδή για τα πιο καλοφτιαγμένα ποτά και cocktails, και η καλή παρέα.
Πώς από το λάθος ενός ζαχαροπλάστη δημιουργήθηκε ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά στο Osteria Francescana.
Σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Πελοποννήσου, ο Άγγελος Πασαλάρης μαγειρεύει με τα πιο φρέσκα υλικά της ελληνικής γης και τις γευστικές επιρροές από τα ταξίδια του στις ΗΠΑ.
Σήμερα, οι chefs φαίνεται να ανήκουν σε ένα καθεστώς όμοιο με αυτό των rock stars, που οι παλιότεροι συνάδελφοί τους δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν. Ωστόσο, ο δρόμος προς τον θαυμασμό ήταν μακρύς και επίπονος.
Τα ψωμιά του Betty’s Bakery, τα ωμά του Στέφανου Μιχάλη και τα μαγειρευτά του Θοδωρή Κασσαβέτη θα τα βρούμε και στα νησιά.