Ένα brunch με ανοιχτές φωτιές και νταούλια στη Θεσσαλονίκη
Ένα γαστρονομικό ταξίδι με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella στο Hyatt Regency Thessaloniki.
- 16 ΦΕΒ 2023
Ένα γαστρονομικό ταξίδι με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella στο Hyatt Regency Thessaloniki.
Η ιστορία πίσω από το ταϊβανέζικο ρόφημα και ο λόγος για τον οποίο η Google έκανε ολόκληρο αφιέρωμα σε αυτό.
Από το βιετναμέζικο σουβλάκι μέχρι το ceviche και το γερμανικό λουκάνικο, αυτό είναι ένα ταξίδι στα καλύτερα street food έξω από τα σύνορα.
Παραμένει ίδιο εδώ και 60 χρόνια, χωρίς όμως να αποτελεί ιδανική λύση – μάλλον το αντίθετο.
Τα κόλπα των διάσημων σεφ της Ιταλίας που μπορείς να τα αντιγράψεις και στην κουζίνα σου.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει στους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε δύο συνταγές για θρεπτικές σούπες.
Το πιο σοφό απ’ όλα τα σάντουιτς σε χορταίνει όλες τις ώρες της μέρας.
Το αγαπημένο bar της Γλυφάδας συνδυάζει με μαεστρικό τρόπο νόστιμα πιάτα και cocktails.
«Πρέπει να επανεξετάσουμε εντελώς τη βιομηχανία. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο» δήλωσε ο René Redzepi.
Φτιάξε μόνος σου την πιο αμαρτωλή συνταγή που ξεπήδησε ποτέ από ανθρώπινο τηγάνι.
Το Παρίσι του 1920 εκτός από μαγικό ήταν και το μέρος που τα έπιναν δύο από τους μεγαλύτερους συγγραφείς των ΗΠΑ για τον 20ο αιώνα.
Ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει στους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε κερκυραϊκή παστιτσάδα.
H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, ιστορικό και σύγχρονο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, καλωσορίζει τους επισκέπτες της με εορταστική διάθεση και τον Ιανουάριο.
Τι τους αρέσει να πίνουν και να σερβίρουν την ημέρα που ο χρόνος αλλάζει.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, κάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.