5 επιλογές από τις μικροζυθοποιίες των ελληνικών νησιών
Τα νησιά μας εκτός από πανέμορφα έχουν και υπέροχες μικροζυθοποιίες.
- 9 ΣΕΠ 2022
Τα νησιά μας εκτός από πανέμορφα έχουν και υπέροχες μικροζυθοποιίες.
Ένα αστικό καφενείο που σέβεται το παρελθόν και αγαπάει το παρόν.
Ο chef που διαμόρφωσε τη γαστρονομική πρόταση κορυφαίων ξενοδοχείων και εστιατορίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προτείνει μια αυθεντική γευστική εμπειρία με χαρακτήρα, καθαρότητα κι αισθητική.
Τα cocktails σε κουτάκι έχουν κάτι το μοναδικό και σε αυτά τα μέρη θα πετύχεις κάποια από τα κορυφαία του είδους.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε μία σπιτική κέτσαπ, το απαραίτητο συνοδευτικό για burger και hot dog.
Δίπλα σε έναν παλιό ανεμόμυλο, με το Αιγαίο να απλώνεται μπροστά σου δημιουργώντας ένα σκηνικό ανεπιτήδευτο και άκρως καλοκαιρινό, το οικογενειακό αυτό εστιατόριο αποτελεί μία τρομερά ευχάριστη έκπληξη με πανευρωπαϊκή πια εμβέλεια.
Το ασιατικό φαγητό, οι μπριζόλες με φύλλα χρυσού του Salt Bae, οι μακαρονάδες και το μοσχάρι Wellington είναι μερικές από τις απαντήσεις που δίνουν οι χρήστες σχετικά με το πιο υπερεκτιμημένο φαγητό.
Μία ωδή στο πιο καλοκαιρινό cocktail με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Mai Tai.
Από τοπικά τυριά και φρέσκα ψάρια μέχρι μπριάμ και μπάμιες με κοτόπουλο, το φαγητό των διακοπών είναι πάντα πιο νόστιμο και μπορεί να μας δώσει μαθήματα για τον τρόπο που τρώμε.
Αυτό το πιάτο θα τα νικήσει όλα και θα σε αναδείξει ως τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά του brunch.
Μικρά πιάτα με έμφαση στο ρύζι, την πρωτεΐνη και τα λαχανικά συνθέτουν το ιαπωνικό πρωινό που σε πολλούς θυμίζει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
Ένα cocktail τόσο δυνατό όσο και η διαμάχη για την προέλευση του.
Πώς συγκεκριμένα φαγητά μάς κάνουν να νιώθουμε καλά και γιατί αποζητάμε (περισσότερο) το comfort food τους χειμωνιάτικους μήνες.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε λαχταριστά πεϊνιρλί.
Έχοντας ως βάση την παράδοση και αντλώντας έμπνευση από την κουζίνα της γενέτειράς του, ο Έκτορας Μποτρίνι δε σταματά να εξελίσσει την τέχνη της μαγειρικής, παρουσιάζοντας κάθε φορά, μοναδικά πιάτα.