Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα μπισκότα του Ted Lasso
Μπορείς να φτιάξεις τα μπισκότα του προπονητή στο σπίτι και να αναβιώσεις τη ζεστασιά της δημοφιλούς σειράς.
- 19 ΟΚΤ 2021
Μπορείς να φτιάξεις τα μπισκότα του προπονητή στο σπίτι και να αναβιώσεις τη ζεστασιά της δημοφιλούς σειράς.
Ένας προορισμός με ωραίες μουσικές ψαγμένες γεύσεις & φρεσκοκομμένο καφέ σε περιμένει όλη μέρα!
Μερικές σκέψεις για τη σπατάλη της τροφής, την κλιματική κρίση και την ανάγκη να αλλάξουμε συνήθειες άμεσα. Μαζί με μια ευκαιρία που μας δίνει η ActionAid μέσα από το Foodwave Project να γίνουμε κομμάτι της αλλαγής.
Άνθρωποι της νύχτας περιγράφουν τα πρώτα βράδια ελευθερίας στα αθηναϊκά μπαρ και δίνουν μία πρώτη εικόνα από το τι συνέβη με την άρση των περιορισμών στη διασκέδαση.
Μία βραδιά του 1867, δύο άνδρες ήπιαν στην ίδια μπάρα περισσότερα από 70 κοκτέιλ.
Η νέα food influencer του TikTok δίνει ζωή στα leftovers και σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της.
Ένα μόνο φλιτζάνι από τον καφέ-φαινόμενο της ποικιλίας Gesha είναι πραγματικά μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία που κάθε φανατικός λάτρης του καλού καφέ πρέπει να δοκιμάσει.
Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς δείχνει βήμα-βήμα τις συνταγές που θα δώσουν αυτό το «κάτι» στα πιάτα μας.
Ο Scott Matthews θέλει να δώσει σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν την μπριζόλα που «παραγγέλνουν οι celebrities» στον Τούρκο σεφ.
Ο Βρετανός chef βρέθηκε στο Hoocut με αφορμή τη σειρά Gordon, Gino and Fred: Road Trip. Εκεί συμμετείχε σε έναν άτυπο διαγωνισμό με θέμα το δημοφιλές ελληνικό street food.
Ο Σωτήρης Λαφαζάνης, ο άνθρωπος πίσω από το θρυλικό μπαρ, έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.
Το αιματηρό παιχνίδι που καλούνται να παίξουν στο Squid Game κάνει viral ένα ρετρό κορεάτικο γλυκό για παιδιά.
Μια κλασική επιλογή που αποτελεί λευκό καμβά δημιουργίας για τους bartenders.
Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό ιταλικό street food, οι πιστοποιήσεις και οι απαιτήσεις για την αυθεντική συνταγή όπως τη συναντάμε στη γενέτειρά της.
Τι αλλάζει στον τρόπο που δειπνούμε στα εστιατόρια και στη φιλοσοφία της φιλοξενίας σε μια εποχή που ζούμε παράλληλα με την πανδημία;