Μιλήσαμε με Έλληνες που ζουν και μαγειρεύουν επαγγελματικά στο εξωτερικό
Ο Αναστάσης από το Βερολίνο, ο Σπύρος από το Άμστερνταμ και ο Νίκος από το Λονδίνο έχουν κοινή αφετηρία – εκτός από την Ελλάδα – το φαγητό.
- 18 ΜΑΙ 2021
Ο Αναστάσης από το Βερολίνο, ο Σπύρος από το Άμστερνταμ και ο Νίκος από το Λονδίνο έχουν κοινή αφετηρία – εκτός από την Ελλάδα – το φαγητό.
Από την Κέρκυρα μέχρι την Κούβα κι από την Τζαμάικα μέχρι το Μαρόκο, η Αναστασία Μίαρη φτιάχνει ένα ανθολόγιο με μπόλικη γεύση και συναισθήματα.
Μία αυτοδίδακτη homebaker μοιράζεται την αγάπη της για το προζύμι και μία εύκολη μέθοδο για να φτιάξεις το δικό σου ψωμί.
Το ουίσκι είναι τόσο πολύπλευρο που σε κάθε γουλιά του σε καλεί να το ανακαλύψεις, σε προκαλεί να το γνωρίσεις καλύτερα και να αποκαλύψεις όλες του τις πτυχές.
Το νέο all day bar του Νέου Κόσμου που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι για τον πρώτο καφέ της ημέρας, το πρώτο ραντεβού και το πρώτο ποτό μετά τη δουλειά.
Με τον σεφ Luca Piscaizz στο τιμόνι του.
Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα αμιγώς ελληνικό diner.
Γιατί βραβευμένοι chefs και εστιατόρια με αστέρια Michelin αποκλείουν το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από τα μενού τους.
Ο chef και η ομάδα του σε νέες γαστρονομικές περιπέτειες, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με τον πιο ωραίο κήπο στην Αθήνα.
Κλείνουμε θέση στις 28 Μαΐου 2021 στο LiveOn Digital Event – «Η ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ».
Άνθρωποι που αγαπούν την κουλτούρα του φαγητού και την αναδεικνύουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους.
Με την εστίαση -επιτέλους- ανοιχτή, θα παραγγέλνουμε πλέον το ίδιο συχνά στο σπίτι;
120.000 mint juleps καταναλώνονται στη διασημότερη ιπποδρομία στον κόσμο.
Το νέο taproom στο Κουκάκι εμπνέεται από το καλιφορνέζικο beach life και φιλοδοξεί να αναδείξει το beer & food pairing.
Για άλλη μία χρονιά ο διαγωνισμός κατάληξε σε εξαιρετικές επιλογές.