Οι αγαπημένες στιγμές κάτω από τον ήλιο που θέλουμε να ζήσουμε ξανά
Τρεις συντάκτες του Oneman δεν βλέπουν τη στιγμή για λίγη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά με φίλους, μεζέδες και ουζάκια σε αγαπημένους προορισμούς.
- 28 ΜΑΙ 2021
Τρεις συντάκτες του Oneman δεν βλέπουν τη στιγμή για λίγη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά με φίλους, μεζέδες και ουζάκια σε αγαπημένους προορισμούς.
Μία συζήτηση με τον άνθρωπο πίσω από τη ΜΚΟ Rethink Food που θέλει να μας κάνει να σκεφτούμε από την αρχή τη σχέση μας με το φαγητό.
Με μόλις 16 δολάρια την πίτα με γύρο παρακαλώ.
Το girl boss του ελληνικού αμπελώνα μιλά στο OneMan για το όραμά της, για το πώς κατάφερε να δώσει ζωή σε ένα ολόκληρο χωριό και πώς παρακίνησε την αγορά να αναζητά τα βιολογικά κρασιά της.
Η μεγάλη αλλαγή του μενού στο all day μαγαζί που θυμίζει πάντα καλοκαίρι.
Το φημισμένο παγωτατζίδικο της Σύρου έφτασε στο Κουκάκι και σχηματίζονται ήδη ουρές.
Το νέο wine bar στα Ιλίσια προσφέρει value for money επιλογές σε κρασί και πιάτα για τη μέση.
Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιώργο Μπάγκο με αφορμή την World Paloma Day.
Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι γεμάτο φαγητά από όλο τον κόσμο;
Η προηγούμενη πανδημία της βουβωνικής πανώλης έφερε πολλές αλλαγές ως προς την κατανάλωση του αλκοόλ, ιδίως όταν αυτή γίνεται στο σπίτι.
Ο Άκης Πετρετζίκης μεταμορφώθηκε σε διανομέα του efood και παρέδωσε ο ίδιος τις παραγγελίες σε τυχερούς foodies.
Από το “Joey doesn’t share food” μέχρι τη θρυλική γαλοπούλα.
Tacos με αρνάκι φρικασέ, βιοδυναμικά κρασιά και fine pastry στο στέκι της Αρχελάου.
Ο Executive Chef του Cavo Tagoo μιλάει για την επόμενη μέρα στο fine dining, την έμπνευση που υπάρχει ακόμα και στις καντίνες και τη μαγειρική παιδεία.
Το One White Street ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο στην Tribeca και έχει ήδη έτοιμες τις πρώτες του σοδειές.