Το πρώτο PAUL Le Café στην Ελλάδα άνοιξε στο Golden Hall
Το νέο κατάστημα συστήνει στην αθηναϊκή σκηνή την αυθεντική εμπειρία του γαλλικού café, συνδυάζοντας άψογη ποιότητα, παριζιάνικη αισθητική και μία ολοκληρωμένη all-day πρόταση.
- 29 ΣΕΠ 2025
Το νέο κατάστημα συστήνει στην αθηναϊκή σκηνή την αυθεντική εμπειρία του γαλλικού café, συνδυάζοντας άψογη ποιότητα, παριζιάνικη αισθητική και μία ολοκληρωμένη all-day πρόταση.
Κάποια μετρούν πάνω από έναν αιώνα ζωής αλλά όλα βάζουν τον ποιοτικό καφέ στο επίκεντρο. Άφησε το άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ να σε οδηγήσει σε αυτά.
Εστιατόρια, μπαρ, φούρνοι που έχουν ήδη ανοίξει ή έρχονται σύντομα στην πόλη μέχρι τον χειμώνα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, επισκεπτόμαστε μερικά από τα πιο πρόσφατα και προσεγμένα καφέ της Αθήνας.
Τα μαθηματικά είναι μόνο ένα στοιχείο της εξίσωσης. Το δυσκολότερο μέρος είναι συχνά να καταλάβεις ποιος χρωστάει τι σε μια ποικιλία σεναρίων.
Βιολογικές λαϊκές, παραγωγοί, ενημερωμένα μανάβικα και αγορές για να βρεις τα πιο φρέσκα φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά.
Το Hamburgerie είναι ένα ghost kitchen που στεγάζεται στον Τρύφωνα στην πλατεία Μπουρναζίου.
Γιατί το καλό φαγητό, πολλές φορές βρίσκεται σε μια όχι τόσο θορυβώδη γειτονιά, σε ένα στενό ή σε μία κρυφή αυλή.
Το κρέας που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τα μπάρμπεκιου στο Τέξας σερβίρεται ακόμα και σε tacos.
7 μάγειρες μοιράζονται τα προϊόντα που τους κέρδισαν και που χρησιμοποιούν στην κουζίνα του μαγαζιού τους στην Αθήνα.
Από καινούργιες αφίξεις μέχρι διαχρονικά στέκια, αυτά τα wine bars αξίζουν τη θέση τους στα φθινοπωρινά σου βράδια.
Σε αντίθεση με τα περισσότερα που δουλεύουν από το απόγευμα, κάποια λίγα σουβλατζίδικα βάζουν μπρος νωρίς το πρωί και κλείνουν πριν βραδιάσει.
Ζουμερά burgers, παγωμένα drinks και live εμφανίσεις που θα σε ξεσηκώσουν. Το απόλυτο φεστιβάλ του φθινοπώρου έρχεται στο Γκάζι για δύο τριήμερα γεμάτα γεύση και μουσική.
Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Γιώργος Κηρύκος άνοιξαν ένα microbakery για να φτιάχνουν όσα αγαπούν, με βάση τις ζύμες.
Λίγα πράγματα λειτουργούν τόσο ενωτικά στις συζητήσεις περί φαγητού όσο τα μουστοκούλουρα του ιστορικού φούρνου στο Μαρκόπουλο.