WOMEN

Οι ασφυκτικά σέξι insta stars που κακώς σνομπάραμε

Τόσες πολλές ανερχόμενες insta stars, τόσο λίγος χρόνος. Εδώ όσες δεν έχουμε αναφέρει ποτέ ξανά. Με άλλα λόγια, 'It's Mea Culpa Time'.

Είμαστε, ως γνωστόν, φιλότιμα και εργατικά παιδιά.

Ειδικά όσον αφορά τα μακροβούτια στον ‘χαίρε βάθος αμέτρητο’ γαλαξία από σέξι posts του instagram.

Εκείνα που μας έχουν αναγκάσει να φορέσουμε γυαλιά μυωπίας αφού, ως γνωστόν, το πολύ το κοίταγμα στο instagram (για τα αφιερώματα πάντα, για δουλειά) τυφλώνει.

Μακροβούτια σε εβδομαδιαία βάση τόσο στο ελληνικό instagram, όπου με αφοσίωση προσπαθούμε να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα όπως κάναμε κάποτε, όταν δουλεύαμε σε αντρικά περιοδικά.

Ανεβάζοντας, όπως μας έχουν πει τουλάχιστον δυο διαφορετικά κορίτσια την τελευταία εβδομάδα, τουλάχιστον επί δυο τους followers τους και το ποσό που παίρνουν ανά πληρωμένο post (όχι, ποσοστό, αν αναρωτιέσαι, δεν παίρνουμε-εκθειάζουμε αξιοκρατικά).

Επίσης μακροβούτια στο διεθνές instagram όπου προσπαθούμε, με όση δύναμη έχουμε (ένεκα των μόλις 10 εκ. πληθυσμού μας) να ‘σπρώξουμε’ ένα βήμα πιο πέρα όσες το αξίζουν πραγματικά.

Nα τις βοηθήσουμε να ξεπεράσουν το όριο των 5 εκ. followers ώστε να αρχίσουν να βγάζουν μεροκάματο αντίστοιχο της Kim Kardashian.

Εκείνα δηλαδή τα κορίτσια που μας κάνουν να χαμογελάμε κάθε πρωί, όταν χαζεύουμε στο instagram.

Εκείνα που ιδρώνουν κυριολεκτικά την φανέλα προσπαθώντας να βρουν νέους και ευφάνταστους τρόπους να μας τραβήξουν την προσοχή.

Εκείνα που καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν αποτελεί λειτούργημα και σέβονται το γεγονός ότι το δικό μας follow είναι που τις επιτρέπει να ζουν σαν ράπερ που μόλις έκανε τον πρώτο του χρυσό δίσκο.

Μόνο που, για κάθε Alexis Ren που βόσκει στα insta λιβάδια εκεί έξω, την οποία έχουμε αναφέρει πολλάκις και στην οποία έχουμε κάνει και τη μέγιστη τιμή του σόλο αφιερώματος, υπάρχουν άλλες 1000 που δεν χώρεσαν.

1000 για τις οποίες δεν έχουμε προλάβει να σας πούμε έστω και μια λέξη παρόλο που το αξίζουν. (όπως η ονειρεμένη σχεδιάστρια Juli.aneee από το San Diego).

1000 που, όσον αφορά την παρουσία τους στο ONEMAN, παραμένουν παρθένες. (όπως η fitness star Stephanie Davis με το πρόσωπο μοντέλου, six pack πρωταθλήτριας στίβου και γλουτούς βραζιλιάνας μουλάτας).

Εντάξει, δεν είναι ότι οι συγκεκριμένες μας κρατάνε μούτρα και το έχουμε άγχος μην τις συναντήσουμε σε κάποιο μπαράκι στην Αγίας Ειρήνης και μας γυρίσουν την πλάτη. (όπως η Βραζιλιάνα Daniela Baptista των 2εκ. followers με το σώμα σεξόβομβας και το πρόσωπο Λολίτας).

Αλλά πως, πες μου πως, θα κάτσουμε στα γόνατα του Αη Βασίλη (ναι, εγώ ακόμη κάθομαι, πειράζει;) και θα απαντήσουμε με ειλικρίνεια ότι ‘ήμασταν φέτος καλά παιδιά’ όταν δεν έχουμε πει μισό καλό λόγο για πλάσματα όπως την γουρλού Lyna Perez των 3,3 εκ. πιστών followers.

Πως θα κάτσουμε στο γιορτινό τραπέζι με ήσυχη την συνείδησή μας όταν δεν έχουμε αρθρώσει λέξη ποτέ για την Αυστραλέζα Renee Somefield που βγάζει τίμια το ψωμί της ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με ένα μπικίνιι πάνινο;

Για την ‘mega star από το πουθενά’, Σουηδέζα Anna Nystrom, των 5,5 εκ. followers που πίνουν νερό στο όνομά της.

Για την ραγδαία ανερχόμενη μοντέλα Linda Palacio με το συγκλονιστικό πρόσωπο.

Για την καταξιωμένη 28χρονη Αγγλίδα Rosie Roff που δεν πολυσμπαθώ, αλλά οφείλω, πάρατα, να αναφέρω αφού είναι πάντα εντός κάθε λίστας με τα πιο σέξι accounts.

@rvds studio stop.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie Roff (@rosieroff) στις

Για το ταλαντούχο Ring Girl Carly Baker, που δεν έχει τόσους followers όσους της αξίζουν.

Για την Καναδέζα μοντέλα Misa Campo που φέρνει λίγο στην συμπατριώτισσά της Cobie Smulders.

Για την Αυστραλέζα μοντέλα Charlie Austin με την οποία δηλώνει παράφορα ερωτευμένο το Αμερικάνικο GQ.

Για την μοντέλο και τραγουδίστρια Bo Koehler, ένα πραγματικά πολυτάλαντο πλάσμα, για το οποίο ακούγονται πάρα πολύ καλά λόγια τελευταία.

Για την εκαμβωτική μοντέλο και συγγραφέα Michele Maturo που μας γυμνάζει, πέρα από τα μάτια, και τον εγκέφαλο.

Για την εξωτική Ιταλο-καναδέζα Playmate Khloë Terae (κόρη μοντέλου τoυ Versace) των 2εκ. followers.

Για την ‘Μου θυμίζεις την Salma Hayek’ ηθοποιό Monica Alvarez που, όπως μπορείτε να δείτε,μόνο ανορεξική δεν μπορεί να την αποκαλέσει κάποιος.

Την δημοσιογράφο Alyssa Nett με πενταπλάσια τατού πάνω της από ότι η Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Την Ονδουριανής καταγωγής Playmate Alyssa Acre με τον εντελώς NSFΧ (Not Safe For Xristmas) account.

Την Georgina Mazzeo με το six pack και τα απίστευτα πράσινα μάτια που είναι και η μεγάλη ‘ανακάλυψη του συγκεκριμένου αφιερώματος’.

Και, τέλος, για την Ελληνοβιετναμέζα DJ Konstantina Gianni για την οποία κάκιστως δεν έχουμε κάνει ήδη σόλο αφιέρωμα.