Με το Ηδωνικό όλα ξεκινούν από τον τόπο μας
Με αυθεντικότητα και τρυφερότητα, αναδεικνύει τη γευστική μνήμη και τα συναισθήματά μας.
- 2 ΙΟΥΛ 2025
Με αυθεντικότητα και τρυφερότητα, αναδεικνύει τη γευστική μνήμη και τα συναισθήματά μας.
Μια γουλιά και το μπαρ μεταμορφώνεται σε παλάτι. Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια που πρωταγωνιστούν οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, την παράσταση κλέβει η «βασίλισσα» Kaiser.
Οι μικρές πράσινες οάσεις των σπιτιών μας ενισχύουν το αστικό οικοσύστημα και τη μαγειρική μας.
Το ayran (αριάνι ή αϊράνι), ένα απλό μείγμα από φρέσκο γιαούρτι, νερό και αλάτι ανακουφίζει τον οργανισμό σου τις καυτές μέρες.
Μια απολαυστική διαδρομή στις γεύσεις, τα αρώματα και τη φιλοξενία του νησιού.
Η απάντηση είναι πιο πρακτική απ’ όσο νομίζεις.
Στη φετινή #BourdainDay θυμόμαστε το όνειρο του chef, να δειπνήσει για τελευταία φορά στο Sukiyabashi Jiro, μαζί με τον μάστερ του sushi.
Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας συμφωνούν ότι το μεσημεριανό γεύμα είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τη σωματική και πνευματική απόδοση όσο και για την ψυχική ευεξία.
Η σεφ Αγγελική Χαραμή παρουσιάζει ένα νέο degustation menu με γεύσεις αληθινές, εντυπωσιακές αλλά και γεμάτες συναίσθημα.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των The World’s 50 Best Restaurants, ως το «Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου για το 2025», το Περού μπαίνει ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας γαστρονομίας.
Κι όμως, τα κρουασάν δεν είναι γαλλικά. Ή τουλάχιστον, όχι τόσο όσο νομίζαμε.
Η σεφ Αγάπη Μιχελή και η δημοσιογράφος Δέσποινα Τριβόλη προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση για το τι θα θυμούνται τα παιδιά στο μέλλον ως μαμαδίστικη γεύση.
Το παλαιότερο εστιατόριο του κόσμου, το Sobrino de Botín, αντιμετωπίζει την πρόκληση μιας άλλης ταβέρνας στη Μαδρίτη που ισχυρίζεται ότι είναι ακόμη πιο παλιά.
Υπάρχουν ορισμένα ταξίδια στο εξωτερικό, τόσο ταυτισμένα με κάποια φαγητά, που αν πήγες και δεν έφαγες, είναι «σαν να μην πήγες».
Αν είναι να το κάνεις, κάν’ το σωστά με αυτούς τους πέντε συνδυασμούς.