Το τζατζίκι αναδείχθηκε το δεύτερο καλύτερο πιάτο με αγγούρι παγκοσμίως
Το αγαπημένο κρύο ορεκτικό γνώρισε στιγμές δόξας στον γαστρονομικό οδηγό TasteAtlas.
- 8 ΑΥΓ 2024
Το αγαπημένο κρύο ορεκτικό γνώρισε στιγμές δόξας στον γαστρονομικό οδηγό TasteAtlas.
8 αγαπημένα πιάτα από τη φετινή σεζόν της βραβευμένης σειράς και μερικές απλοποιημένες συνταγές στις οποίες μπορείς να βασιστείς για να τα φτιάξεις στο σπίτι.
Η ταχεία οικοδόμηση των νησιών και ο άνευ ορίων τουρισμός έχουν επηρεάσει την αγροτική ζωή σε τέτοιο βαθμό που πολλά από όσα θεωρούμε δεδομένα, κινδυνεύουν να χαθούν.
Από το Μέιν και τους αστακούς του μέχρι τα dumplings στην Κίνα, μπορείς να ανακαλύψεις γαστρονομικές απολαύσεις και να γνωρίσεις καλύτερα την κουλτούρα ενός τόπου.
Είτε περπατάς στις πολυσύχναστες αγορές του Παρισιού είτε στους γραφικούς δρόμους της Λυών, το φαγητό του δρόμου είναι μια γαστρονομική περιπέτεια που πρέπει να ζήσεις.
Το ήδη αγαπημένο Porte Galleria Del Cocktail και το ολοκαίνουργιο Ikigai Sushi Bar, υπόσχονται στους καλεσμένους τους, αξέχαστες βραδιές απόλαυσης και διασκέδασης, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Μέχρι στιγμής, το μάφιν σοκολάτας είναι το πιάτο που ξεχωρίζει στην τραπεζαρία.
Ποιο είναι το τέλειο ποτό για να πιεις όταν θέλεις κάτι δροσιστικό χωρίς αλκοόλ;
Τον Νοέμβριο του 1916, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα γερμανικό υποβρύχιο βύθισε στα παγωμένα νερά της Βαλτικής Θάλασσας ένα σουηδικό εμπορικό πλοίο. Μέσα στα αμπάρια του τελευταίου υπήρχε ένας θησαυρός για κάθε λάτρη του αλκοόλ.
Οίνοι ήπιας παρέμβασης που αναδεικνύουν βιοδυναμικές καλλιέργειες και ξεχωριστά terroirs από παθιασμένους vignerons συνθέτουν μία συμπυκνωμένη λίστα με ελαφριά λευκά, δροσερά κόκκινα και αυθάδη pet nat.
Δροσιστική και νόστιμη, η Don Julio Paloma είναι το πιο δημοφιλές cocktail του καλοκαιριού, αφού ταιριάζει σε κάθε περίσταση – από απογευματινές βόλτες μέχρι πάρτι.
Το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης στην Κέρκυρα φιγουράρει στη λίστα του γαστρονομικού οδηγού Taste Atlas για μία λαχταριστή γεύση.
Στην τρίτη σεζόν της σειράς, ο κορυφαίος chef προσφέρει απλόχερα μία συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα και στο σπίτι.
Είτε σου αρέσει να τον φτιάχνεις σπίτι σου είτε τον παίρνεις από το café που εμπιστεύεσαι, οι coffee experts του Dimello, σου δίνουν όλα τα tips που χρειάζεσαι για να πίνεις καλό καφέ.
Chefs από όλο τον κόσμο γιορτάζουν στην Τιχουάνα, όπου ένας Ιταλός μετανάστης δημιούργησε ένα πιάτο που κατέκτησε τον κόσμο.