Central, το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2023
Το εστιατόριο της Λίμα βρέθηκε στο βάθρο των World’s 50 Best Restaurants και γίνεται το πρώτο από τη Νότια Αμερική που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.
- 21 ΙΟΥΝ 2023
Το εστιατόριο της Λίμα βρέθηκε στο βάθρο των World’s 50 Best Restaurants και γίνεται το πρώτο από τη Νότια Αμερική που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.
Το αγαπημένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης συνεχίζει και φέτος να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι ικανό να σε μεταφέρει έστω και νοητά στα νησιά.
Top ψησταριές, αξεσουάρ, μαντεμένια σκεύη και πολλά ακόμα. Όπως όλα δείχνουν η έντονη αγάπη των Ελλήνων για το κρέας δεν φαίνεται να έχει όρια.
Φαγητό, cocktails και πάρτι μέχρι το ξημέρωμα σε ένα μαγαζί που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά.
Μία διακρατική έρευνα ρίχνει φως στο πώς τα σταφύλια και το κρασί αποτέλεσαν βασικούς τροχούς στην άμαξα του ανθρώπινου πολιτισμού.
Μια μπάλα από τη «Λευκή Νύχτα» κοστίζει μάλλον περισσότερο από όλα τα παγωτά που έχεις φάει σε ολόκληρη τη ζωή σου.
Η φιάλη Bowmore ARC-52: The Mokume Edition, ένα single malt σκοτσέζικο ουίσκι 52 ετών που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Aston Martin, βγήκε στο σφυρί από τον οίκο Sotheby’s.
Where Gastronomy, Glamour, and Seaside Serenity Intersect.
Από ότι φαίνεται, ο λόγος δεν είναι ότι οι αεροπορικές μας αντιπαθούν.
Ένα από τα πιο κλασικά αιώνια διλήμματα παίρνει επιτέλους την απάντησή του χάρη στα everest και τον Βασίλη Καλλίδη.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να τις βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων.
Γίνε bartender του εαυτού σου φτιάχνοντας απλά αλλά θρυλικά cocktails.
Τον Μάιο του 2023, η Μέλισσα – Κίκιζας κάνει ένα ακόμα βήμα που επισφραγίζει τη φιλοσοφία της για προσφορά, εγκαινιάζοντας το «Μουσείο Σίτου» στο εργοστασιακό συγκρότημα της εταιρείας στη Λάρισα.
Κάποτε έστειλε 1000 emails για να τον δεχθούν στο καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη. Μια άλλη φορά μετέτρεψε ένα μικρό καφενείο στην Τενερίφη στο απόλυτο fine dining spot του νησιού, παίζοντας heavy metal στους πελάτες. Τώρα πια τον γοητεύει η βιωσιμότητα. Αυτά είναι όσα μας διηγήθηκε ο καθόλου συνηθισμένος αλλά απόλυτα καταξιωμένος Έλληνας σεφ.
Μια βραδιά από την οποία δεν έλειψε κανείς.