Ο Πάνος Βλάχος γεννήθηκε για να κάνει live
Λίγα λόγια ενόψει του δεύτερου “It’s live. It’s Jack” event με τον αγαπημένο τραγουδοποιό και το Jack Daniel’s.
- 15 ΔΕΚ 2025
Λίγα λόγια ενόψει του δεύτερου “It’s live. It’s Jack” event με τον αγαπημένο τραγουδοποιό και το Jack Daniel’s.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Sam Panopoulos είχε μια ιδέα που άλλαξε μια για πάντα τη γαστρονομική εμπειρία. Τι έκανε; Πρόσθεσε λίγο ανανά στην πίτσα.
Πολλά είδη τροφίμων μπορούν να αναπτύξουν τοξίνες λόγω ακατάλληλης προετοιμασίας, αποθήκευσης ή μεθόδων μαγειρέματος.
Κατέκτησε την κορυφή με την υψηλότερη βαθμολογία από 17.754 χρήστες και αναδείχθηκε το πιο αγαπημένο σάντουιτς παγκοσμίως, σύμφωνα με το Taste Atlas.
Συναντήσαμε τα ξαδέρφια Γκαβαλίνη στο ιστορικό γαλακτοζαχαροπλαστείο και μιλήσαμε για την ιστορία του, τους πελάτες που ξέρουν με το μικρό τους όνομα, το Μαχαλά της Κασσάνδρου, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη που αλλάζει.
Το MICHELIN Grape θα αναδεικνύει οινοποιεία και παραγωγούς από διάφορες περιοχές του κόσμου, κάνοντας την αρχή το 2026 στη Βουργουνδία και το Μπορντό.
Μια ελληνική σαλάτα ξεχωρίζει ανάμεσα στις 50 καλύτερες του κόσμου στον Taste Atlas και δεν είναι αυτή που νομίζεις.
Ανεξάρτητα από τη σχέση του καθενός με τη θρησκεία, η διαδικασία για να το φτιάξεις είναι μία σύνδεση με την παράδοση.
Σουβλάκι στην Καλαμάτα, κρασιά στη Ραψάνη και την Κεφαλονιά, πάβλοβα στη Μύλο και λάχανο φαρσί στην Κόρινθο. Τα πιο νόστιμα που έφαγα και ήπια εκτός Αθηνών.
Μια μικρή περιήγηση στα μπαρ της πόλης που δεν αντιμετωπίζουν το Sour σαν μια απλή συνταγή, αλλά ως καμβά για πειραματισμό.
Την τελευταία δεκαετία, τα cocktails έχουν στραφεί προς τη μαγειρική και συστατικά, όπως γάλα, γιαούρτι και τυρί απασχολούν όλο και περισσότερο τους mixologists.
Ένας μικροβιολόγος εντοπίζει τα πέντε πιο βρώμικα σημεία στην κουζίνα και δίνει συμβουλές για το πώς να εξοντώσεις τα δυσάρεστα μικρόβια.
Το σκόρδο, το αλκοόλ, το κρέας, ακόμη και η νηστεία μπορούν να επηρεάσουν την οσμή του σώματός μας – και να αλλάξουν το πόσο ελκυστική είναι η μυρωδιά μας στους άλλους.
Κάθε δεκαετία διαμόρφωσε τη δική της τάση – από την άνοδο των celebrity chefs μέχρι τη μοντέρνα σκανδιναβική γαστρονομία, τις κουζίνες-φαντάσματα της πανδημίας και τα plant-based burgers.
Το ελβετικό Gruyère AOP Vorderfultigen Spezial ωρίμανσης 18 μηνών, ένα τυρί από νωπό αγελαδινό γάλα, απέσπασε τον περίφημο τίτλο του καλύτερου τυριού στον κόσμο.