Στο Pizza Days τρως το πρωινό σου κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο
Ξυλοφουρνιστές πίτες, πεϊνιρλί και σάντουιτς έρχονται στην πόρτα σου με το απολαυστικό πρωινό των Pizza Days.
- 9 ΔΕΚ 2021
Ξυλοφουρνιστές πίτες, πεϊνιρλί και σάντουιτς έρχονται στην πόρτα σου με το απολαυστικό πρωινό των Pizza Days.
Το Connaught Bar στο Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των World’s 50 Best Bars, ενώ στην τέταρτη θέση φιγουράρει το αθηναϊκό The Clumsies.
Πήγαμε στο αποστακτήριο της Grappa Nonino στη Βόρεια Ιταλία για να μάθουμε τα πάντα για το πιο παλιό και παραδοσιακό ιταλικό απόσταγμα.
Αν δεν έχεις ακούσει τη λέξη slow cooker, ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι αυτή η συσκευή και γιατί είναι απαραίτητη στην κουζίνα σου.
Μαζί με τον bartender Νίκο Γινάργυρο θυμηθήκαμε πόσο υπέροχη γεύση και ιστορία έχει αυτό το classic cocktail που πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.
Υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Παρακάτω, πέντε τρόποι για να τρως υγιεινά και να μένεις εντός budget.
Ο Ναπολιτάνος Guiseppe Cutraro που ζει και εργάζεται στη Γαλλία είδε το εστιατόριό του Peppe Pizzeria να ανεβαίνει στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου σε έναν μόλις χρόνο.
30 χρόνια McDonald’s και το γιορτάζουμε σαν να ήταν τα γενέθλια ενός δικού μας ανθρώπου. Γιατί είναι πράγματι ένας από εμάς.
Ένα concept street food για bao buns, με γεύσεις που δε γνωρίζουν σύνορα και κινηματογραφικές αναφορές, άνοιξε στη γειτονιά της Αρχελάου.
Ένα παρεξηγημένο cocktail που έχει αφήσει το δικό του στίγμα διαχρονικά.
Ποια η σημασία του Thanksgiving και μία συνταγή με mashed potatoes για να συνοδεύεις τη γαλοπούλα σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις το έθιμο.
Το Central στη Λίμα βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Λατινικής Αμερικής για το 2021, ανοίγοντας τον δρόμο για την περουβιανή κουζίνα σε όλο τον κόσμο.
Μια ερώτηση που ξεκινάει την πιο μεγάλη διαμάχη στην ιστορία της παρέας.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις όσα ήξερες για την αγαπημένη σου συνήθεια;
Ο Gianluca Cannizzo εκφράζεται καλύτερα μέσα από τις αφίσες, τονίζει πως τα natural wines δεν αφορούν μόνο ό,τι βρίσκεται στο ποτήρι και πιστεύει πως το κρασί πρέπει να είναι pop.