Η συνταγή για μαγειρεμένη βότκα που λάτρευε ο Άντον Τσέχωφ
Η ιστορία των ρωσικών ποτών είναι γραμμένη στα λογοτεχνικά βιβλία.
- 18 ΔΕΚ 2021
Η ιστορία των ρωσικών ποτών είναι γραμμένη στα λογοτεχνικά βιβλία.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Νέα Ερυθραία έχει αποκτήσει το απόλυτο All day bar. Το Pipistrello είναι ένας χώρος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, τόσο για τη ζεστασιά των ανθρώπων του όσο και για την εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα όσων προσφέρει.
Μεζέδες στην Κυβέλη, burgers και brunch στον Μπούφαλο. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη κρύβει νόστιμες εκπλήξεις για φαγητό.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές.
Ποια είναι τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας για το 2021;
Η Κατερίνα Λύτρα, Senior Veterinarian & Aquaculture Specialist (Κτηνίατρος – Ιχθυοπαθολόγος) απαντά σ’ όλους τους μύθους που ακούγονται κατά καιρούς σχετικά με τις τροφές, την φρεσκότητα, την προέλευση και τα φάρμακα των ψαριών ιχθυοτροφείου.
Brunch με νόστιμες και υγιεινές επιλογές, cocktails και live performances σε ένα ατμοσφαιρικό all day bistro της Αθήνας.
Έρχονται τα Restaurant 100 Awards, μια λίστα φτιαγμένη από foodies για foodies, με γαστρονομικές προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε budget και περίσταση.
Νόστιμο φαγητό σε γαστο-καφενεία, κλασικά στέκια και sui generis εστιατόρια, καφές σε ένα funky μαγαζί και ποτό στο πιο ιστορικό μπαρ της Θεσσαλονίκης.
Μία κουβέντα με δύο πιλότους με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πολιτικής αεροπορίας.
Ξυλοφουρνιστές πίτες, πεϊνιρλί και σάντουιτς έρχονται στην πόρτα σου με το απολαυστικό πρωινό των Pizza Days.
Το Connaught Bar στο Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των World’s 50 Best Bars, ενώ στην τέταρτη θέση φιγουράρει το αθηναϊκό The Clumsies.
Πήγαμε στο αποστακτήριο της Grappa Nonino στη Βόρεια Ιταλία για να μάθουμε τα πάντα για το πιο παλιό και παραδοσιακό ιταλικό απόσταγμα.
Αν δεν έχεις ακούσει τη λέξη slow cooker, ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι αυτή η συσκευή και γιατί είναι απαραίτητη στην κουζίνα σου.
Μαζί με τον bartender Νίκο Γινάργυρο θυμηθήκαμε πόσο υπέροχη γεύση και ιστορία έχει αυτό το classic cocktail που πρέπει να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.