Coffee Business Forum 2021, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον χώρο του καφέ
Κλείνουμε θέση στις 28 Μαΐου 2021 στο LiveOn Digital Event – «Η ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ».
- 11 ΜΑΙ 2021
Κλείνουμε θέση στις 28 Μαΐου 2021 στο LiveOn Digital Event – «Η ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ».
Άνθρωποι που αγαπούν την κουλτούρα του φαγητού και την αναδεικνύουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους.
Με την εστίαση -επιτέλους- ανοιχτή, θα παραγγέλνουμε πλέον το ίδιο συχνά στο σπίτι;
120.000 mint juleps καταναλώνονται στη διασημότερη ιπποδρομία στον κόσμο.
Το νέο taproom στο Κουκάκι εμπνέεται από το καλιφορνέζικο beach life και φιλοδοξεί να αναδείξει το beer & food pairing.
Για άλλη μία χρονιά ο διαγωνισμός κατάληξε σε εξαιρετικές επιλογές.
Το Roadrunner του Morgan Neville αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή του πολυαγαπημένου chef, συγγραφέα και τηλεοπτικού οικοδεσπότη.
O θρύλος της τεκίλα, που αγαπούσε τόσο πολύ τη χώρα μας, έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή στα 76 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία κληρονομιά.
Φωτογραφίες και συναισθήματα λίγο πριν ανοίξουν τα μαγαζιά και πάλι τις πόρτες τους για τον κόσμο.
Συμβουλές ψησίματος, εναλλακτικές για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από το αρνί στη σούβλα και κάποια όχι και τόσο κλασικά γλυκά.
Η εστίαση κάνει restart τη Δευτέρα 3 Μαΐου και συγκεντρώσαμε τα πιάτα και τα ποτά που ανυπομονούμε να απολαύσουμε και πάλι εκεί που πρέπει: στον χώρο τους.
Το πάθος σου ότι μορφή κι αν παίρνει, έχει μόνο ένα χρώμα. Το κόκκινο.
Speciality coffee από τη Βραζιλία σε μία funky – ready to drink συσκευασία.
O συγγραφέας του πρώτου ελληνικού βιβλίου για το ουίσκι, Θοδωρής Σπυρόπουλος, μας μιλάει για το αγαπημένο του απόσταγμα.
Μετρώντας αντίστροφα για την πασχαλινή ανάπαυλα, κάνουμε μία βόλτα στο Παγκράτι και παίρνουμε στο χέρι ό,τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει αυτή η hip γειτονιά.