Ο ήρωας που έκανε έγκλημα απλά για να φάει ένα ντόνατ
Μια σπάνια ιστορία αυτοθυσίας, αυταπάρνησης και στοχοπροσήλωσης, με έπαθλο ένα λαχταριστό ντόνατ.
- 9 ΜΑΡ 2020
Μια σπάνια ιστορία αυτοθυσίας, αυταπάρνησης και στοχοπροσήλωσης, με έπαθλο ένα λαχταριστό ντόνατ.
Η ιστορία πίσω από το διάσημο cocktail κρύβει την πραγματική του συνταγή.
Το αθηναϊκό κοινό θα είναι το πρώτο στην Ευρώπη που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το καλύτερο κρέας του κόσμο στο νέο μενού του Drakoulis Dry & Raw.
Ξεδιπλώνουμε την ιστορία ενός από τα εμβληματικά στοιχεία της ιταλικής κουλτούρας.
Τα συγκεντρώσαμε και τα καταγράφουμε για να μείνουν για πάντα στην αθηναϊκή ιστορία.
Επιστήμονες στη Μεγάλη Βρετανία κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος gin από αρακά φιλικό προς το περιβάλλον.
Πέντε μπιφτέκια, έξι φέτες μπέικον, τρία τηγανητά αυγά και μια ολόκληρη μερίδα πατάτες. Δοκιμάσαμε το τεραστίων διαστάσεων σάντουιτς του Jackaroo, σε μια άνιση μάχη.
Με φάβα, χαλβά και καλαμαράκι, δεν ενθουσιάστηκε ποτέ κανείς.
Η σοκολάτα Fortuna No4 βγαίνει από ένα κακαόδεντρο που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Πλέον μπορούμε να τη γευτούμε, λόγω της περιέργειας δύο Αμερικανών.
Το ριάλιτι μαγειρικής έφερε στην επιφάνεια ένα παραγκωνισμένο ζαρζαβατικό.
Από καντίνα μέχρι εστιατόριο με Michelin, από Ελλάδα μέχρι το Νησί του Πάσχα, κάθε εβδομάδα ζητούμε από έναν καταξιωμένο σεφ να μας πει πού τρώει. Σήμερα μαζί μας, ο Νίκος Καραθάνος.
Η νέα πρόταση στο μενού ενός εστιατορίου στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως ήρθε για να στοιχειώσει τα πιο πεινασμένα μας όνειρα.
O Ελληνικός Regional τελικός του Bacardi Legacy στο Ντουμπάι είχε έναν μεγάλο νικητή και πολλές υπέροχες ιστορίες.
Ένα σεμινάριο με τον γνωστό φωτογράφο Νικόλα Μάστορα, αλλά και μια έκπληξη από τα Goody’s Burger House μας έκαναν να βγάλουμε τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα κινεζικά εστιατόρια αδειάζουν όσο η εξάπλωση του κοροναϊού συνεχίζεται. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της ασιατικής κουζίνας;