Η Κρύστα Παραμύθη φτιάχνει έναν οδηγό για vegan παγωτό
Η food content creator έχει γυρίσει όλα τα παγωτατζίδικα για να βρει τα αγαπημένα της και τα μοιράζεται μαζί μας.
- 17 ΑΥΓ 2025
Η food content creator έχει γυρίσει όλα τα παγωτατζίδικα για να βρει τα αγαπημένα της και τα μοιράζεται μαζί μας.
Πού βγαίνουμε για φαγητό και ποτό αυτές τις ημέρες στην πόλη.
Ένα λευκό ή ροζέ στο ψυγείο αλλά κι ένα δροσερό κόκκινο, έτοιμο για πικνίκ, μπάρμπεκιου ή μια αυθόρμητη βραδιά στη βεράντα, είναι ο απόλυτος σύμμαχος του καλοκαιριού.
Ο ζαχαροπλάστης του εστιατορίου Άκρα φτιάχνει το δικό του Top 6 με βάση το comfort food – από ψητό ψάρι μέχρι γίδα λεμονάτη.
Η περιοχή του Μαρκοπούλου και της Βραυρώνας αποτελεί την καρδιά της καλλιέργειας των περίφημων Βασιλικών και Μαύρων σύκων.
Το μενού κινείται στη λογική των μεζέδων, ενώνοντας την κουζίνα της Μεσογείου με αυτή της Ανατολής.
Σουβλάκια, χειροποίητες πίτες, deep dish πίτσες και πρώτης ποιότητας burgers ανοίγουν την όρεξη στα θερινά σινεμά που προσέχουν τις καντίνες τους όσο και το πρόγραμμα προβολών τους.
Σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, σκόρδο και ελαιόλαδο είναι τα βασικά συστατικά γι’ αυτή τη νόστιμη ναπολιτάνικη πίτσα.
Το ασιατικής προέλευσης τσάι με γάλα και τις χαρακτηριστικές μπαλίτσες ταπιόκας είναι πιο εύκολο απ’ όσο φαίνεται στην παρασκευή του.
Μαγαζιά που μας κρατούν συντροφιά, έστω και μέχρι να κλείσουν κι αυτά για λίγες μέρες διακοπών.
Οι διευθύνσεις στην Αθήνα για να συνδυάσεις χειροποίητες μπίρες και μικρά λαχταριστά πιάτα.
Η Δήμητρα Γραμματικάκη, γνωστή στο food blogging ως Pastryκιά, κάνει crash test στο καλύτερο πρωινό όλων των εποχών.
Η ζήτησή του στη Δύση έχει γνωρίσει τόσο ραγδαία άνοδο, που έχει φτάσει πλέον να προκαλεί σοβαρές πιέσεις στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.
Είτε ανήκεις σε εκείνους που κουνάνε μαντήλι στην πόλη και ετοιμάζονται για τις διακοπές τους είτε σε αυτούς που επιστρέφουν, τα μαγαζιά στα πέριξ του λιμανιού προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι.
Ένα υλικό που κάποτε μαγειρευόταν αθόρυβα σε χωριά και αυλές, βρίσκει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.