6 μαγαζιά για επικά μακαρόνια με κιμά στην Αθήνα
Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να αντισταθεί στο πιο κομφορτ πιάτο με ζυμαρικά και στις παρακάτω διευθύνσεις το απολαμβάνεις στην καλύτερη του εκδοχή.
- 24 ΝΟΕ 2023
Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να αντισταθεί στο πιο κομφορτ πιάτο με ζυμαρικά και στις παρακάτω διευθύνσεις το απολαμβάνεις στην καλύτερη του εκδοχή.
Ramen, tsukemen ή udon; Εδώ θα βρεις το ιδανικό πιάτο για το φθινόπωρο.
Σε αυτά τα μαγαζιά γνωρίζουν καλά ότι το νόστιμο σάντουιτς είναι τέχνη.
Στο πρώτο του προσωπικό πρότζεκτ, ο chef μαγειρεύει με πάθος, προσπαθεί για μηδέν απώλειες στην κουζίνα και εξηγεί τι σημαίνει fusion γαστρονομία.
Pupcakes με γεύση κοτόπουλο, χειροποίητα μπισκότα και σάντουιτς-κόκαλο. Παρακάτω, τα μαγαζιά που έχουν φροντίσει να προσφέρουν ξεχωριστές επιλογές για τα κατοικίδια.
Πέντε μαγαζιά στην Αθήνα για τραγανά και χορταστικά φαλάφελ, την ιδανική street food επιλογή για χορτοφάγους και μη.
Οι συνεργάτες – διανομείς της Wolt μοιράζονται τις προσωπικές τους ανθρώπινες ιστορίες κι εμείς μαθαίνουμε ποιοι βρίσκονται πραγματικά κάτω από το θαλασσί κράνος που βλέπουμε παντού στους δρόμους της Αθήνας, και όχι μόνο.
Ο Βαγγέλης Αντωνίου, τρίτη γενιά στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στον Πειραιά, κάνει αυτό που ξέρει καλά με αγάπη και μεράκι.
Το μπιστρό που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στο Μοναστηράκι είναι ιδανικό για τα βράδια στην πόλη που αναζητάς comfort γεύσεις σε ένα σκηνικό με εντυπωσιακή θέα.
Από τη φωλιά πατάτας του Basegrill στην «ορφανή» μακαρονάδα του ολοκαίνουργιου Ex Machina.
Το οινομαγειρείο στέκει στο ίδιο σημείο σχεδόν έναν αιώνα, μένοντας ίδιο στο πέρασμα του χρόνου και σερβίροντας πιάτα – σήμα κατατεθέν.
Μανώλης Στήθος, Αλέξανδρος Κονιάρης, Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Γιώργος Πλατίνος είναι ανάμεσα στους pastry chefs που ορίζουν τα γλυκά στην αθηναϊκή εστίαση και βλέπουν τις δημιουργίες τους να προσφέρουν χαρά και να γίνονται συχνά ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε να φτάσουμε στο τέλος του γεύματος.
Μια βιωματική εμπειρία συγκομιδής που ενισχύει τη σύνδεση με την τροφή μας.
7 διευθύνσεις στην Αθήνα για να φας νόστιμες τηγανητές πατάτες, σκέτες, με φέτα, με αυγά, με στάκα, ακόμα και βουτηγμένες σε σάλτσα μπεαρνέζ.
Από το Ovio στο Σύνταγμα και το Oz37 Gastronomy Studio στο Περιστέρι μέχρι ένα καινούργιο εστιατορικό concept στο Θησείο και το νέο MasterChef, ο chef επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις.