Στο ΦΙΤΑ ο Δημήτρης Δημητριάδης ετοιμάζει τις κατσαρόλες του
Ο νέος σεφ του εστιατορίου στον Νέο Κόσμο έχει αναλάβει ήδη το καινούργιο του πόστο και μαγειρεύει για τη θαλπωρή και τη ζεστασιά.
- 13 ΦΕΒ 2024
Ο νέος σεφ του εστιατορίου στον Νέο Κόσμο έχει αναλάβει ήδη το καινούργιο του πόστο και μαγειρεύει για τη θαλπωρή και τη ζεστασιά.
Το αθηναϊκό εστιατόριο έσβησε δέκα κεράκια στην τούρτα του, με την ευχή να μεγαλώσει και να συνεχίσει να κάνει πιο νόστιμες τις μέρες και τις νύχτες μας.
Το νέο, πολύχρωμο στέκι του Περιστερίου σε περιμένει για να αράξεις με φίλους, να διαβάσεις, να φας νόστιμο street food και να ζήσεις ακόμα και arcade εμπειρίες μιας που τα βιντεοπαιχνίδια αποτελούν ένα βασικό κομμάτι του.
Από το κέντρο της πόλης μέχρι τη θάλασσα, τα μαγαζιά που θα συνδυάσεις το αγαπημένο απόσταγμα και τους κατάλληλους μεζέδες γιατί το ούζο δεν πάει ξεροσφύρι.
Ποια είναι η χρήση τους και πώς μπορείς να τα εντάξεις στη μαγειρική σου.
Από τυρόπιτα και αλμυρό κρουασάν μέχρι καρμπονάρα και μπολ με σούσι, το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο με νόστιμες επιλογές για το χέρι.
Μεζέδες, λίγα μαγειρευτά φαγητά, ρετσίνα και ψώνια για το τραπέζι σου.
5 προτάσεις που δίνουν την απάντηση στο πού να πάμε για φαγητό στην πόλη.
Οι μάγειρες δίνουν επιτέλους μία θέση στο comfort food της ελληνικής κουζίνας με νόστιμες συνταγές.
Η ιστορία του αθηναϊκού εστιατορίου πάει αρκετά πίσω όταν το πρώτο μαγαζί άνοιξε το 1983 κάτω από τον Λυκαβηττό και συνεχίζει με συνέπεια στην ποιότητα και τη γεύση.
Ο απόλυτος γευστικός συνδυασμός του Μεξικού υπάρχει πια και στα μαγαζιά της Αθήνας.
Ασιατικές γωνιές στην Αθήνα για να απολαύσεις διαφορετικά στυλ μαγειρικής από το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη και την Κορέα.
Τα όσπρια πρωταγωνιστούν στα πιάτα των εστιατορίων που ορίζουν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Τα πιάτα που αδειάσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη και θυμόμαστε ακόμα για τη νοστιμιά τους.
Η ιαπωνική σούπα, με τις κινέζικες ρίζες, σε τρία μαγαζιά της Αθήνας για να την απολαύσεις σε διαφορετικές και πάντα νόστιμες εκδοχές.