Το bun κάρδαμου της Kora είναι το πιο comfort σνακ της πόλης
Η αρτοποιός και pastry chef Ιάνθη Μιχαλάκη δίνει τη δική της πρόταση, με έμπνευση από το σκανδιναβικό γλυκό ψωμάκι.
- 19 ΑΠΡ 2023
Η αρτοποιός και pastry chef Ιάνθη Μιχαλάκη δίνει τη δική της πρόταση, με έμπνευση από το σκανδιναβικό γλυκό ψωμάκι.
Από ένα υλικό που έμενε στην αφάνεια ως απλό συνοδευτικό, το κουνουπίδι εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αθηναϊκά εστιατόρια.
Καινούργια bakeries που ειδικεύονται στο φυσικό προζύμι, μπιστρό και κονσεπτικά ζαχαροπλαστεία προστίθενται στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή.
Aπό χταπόδι και καλαμαράκι μέχρι οστρακοειδή για να τα απολαύσεις πριν το πασχαλινό τραπέζι.
Ένας οδηγός αγοράς για το πασχαλινό τραπέζι στην Αθήνα, από το αρνί και τη μαγειρίτσα (και σε vegan εκδοχή) μέχρι τα κρασιά και τα γλυκά.
Ένας φούρνος-ζαχαροπλαστείο που εκτός από το αγαπημένο πασχαλινό γλυκό, φτιάχνει και εξαιρετικά σοκολατάκια, αλλά και αλμύρες κις λορέν.
Εδώ ξεκινάς την ημέρα σου με καλό καφέ και ολόφρεσκα smoothies, ενώ για τις βραδινές ώρες ενδείκνυται το sushi σε συνδυασμό με τα cocktails.
Τα κοκτέιλ που θέλουμε να πίνουμε ξανά και ξανά σε μαγαζιά που έχουν κερδίσει την αγάπη μας.
Σοκολατένια αυγά που θυμίζουν έργα τέχνης και στολίζουν τις βιτρίνες των καλύτερων ζαχαροπλαστείων της πόλης.
Ένα καλομαγειρεμένο πιάτο που ξυπνάει μνήμες κυριακάτικου τραπεζιού, μαγειρεύεται άρτια και με τις καλύτερες πρώτες ύλες και είναι το ίδιο νόστιμο κάθε φορά.
Κανόλι, τιραμισού, πανακότα, αλλά και gelato είναι μερικά από τα φημισμένα ιταλικά γλυκά που μπορείτε να βρείτε και στην πρωτεύουσα.
Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ένας baker της διπλανής πόρτας έχει βαλθεί να κάνει τους αθηναίους να τρώνε προζυμένιο τσουρέκι.
Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι σημαντική υπόθεση και στο γραφείο του OneMan δεν την παίρνουμε αψήφιστα.
Ένας νόστιμος οδηγός για καφέ, φαγητό και ποτό στη γειτονιά των Βορείων Προαστίων.
Το beetroot jiao zi επιβεβαιώνει πως η παράδοση μπορεί να εξελιχθεί με νόστιμα twists και πώς τα vegan πιάτα κλέβουν άνετα την παράσταση, προσφέροντας μία νόστιμη εναλλακτική ακόμα και σε όσους δεν αποχωρίζονται το κρέας.