Ο Alain Parodi μέσα από τα δικά του λόγια
Μια συζήτηση με τον Γάλλο σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου VeriTable για τη φιλοσοφία του γύρω από το φαγητό και την σημασία του να ζεις μέσα στην κουζίνα.
- 26 ΝΟΕ 2022
Μια συζήτηση με τον Γάλλο σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου VeriTable για τη φιλοσοφία του γύρω από το φαγητό και την σημασία του να ζεις μέσα στην κουζίνα.
Η Dr. Marion Nestle, συγγραφέας του βιβλίου Food Politics, αναλύει το πώς λειτουργεί η αγορά τροφίμων και πώς επηρεάζει την υγεία μας.
Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει από πού προέρχονται τα προϊόντα των εστιατορίων.
Η λαμπερή βραδιά στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta στο ΚΠΙΣΝ και όλα όσα δήλωσε στο OneMan ο μεγάλος νικητής, Arturo Burzio.
Όταν τρώμε κάτι πικάντικο αυτό που αισθανόμαστε πραγματικά είναι ένα είδος πόνου. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστο. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μια γνωριμία με την ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα του φιλιππινέζικου εστιατορίου που βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια επί της Μιχαλακοπούλου.
Misfit, ελληνιστί «ο απροσάρμοστος».
Ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και non shows αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τα εστιατόρια. Πώς όμως επηρεάζουν τη βιωσιμότητά τους;
Έξι διευθύνσεις στην πόλη με σουβλατζίδικα που σερβίρουν σε τυλιχτό ή μερίδα τον δικό τους χειροποίητο γύρο.
Ποιότητα στο φαγητό, ευγένεια και εξυπηρέτηση και το γεγονός ότι βρίσκεται πάνω στην πλατεία Αγίου Γεωργίου είναι όσα αγαπάμε σε αυτό το μαγαζί.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να καταφτάνουν τα πιάτα στο τραπέζι μας με γρήγορους ρυθμούς. Παρά την προσοχή και την ευγένεια που μπορεί να σου δείχνουν όμως σε ένα εστιατόριο, η συνολική εμπειρία μπορεί να υποβαθμιστεί όταν υπάρχει η πίεση της κατανάλωσης.
Ποδόσφαιρο και ντελίβερι πάνε μαζί και τρεις είναι οι βασικοί παίκτες που θέλεις στην ομάδα σου: πίτσα, σουβλάκι, burger.
Το φαγητό είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής, αλλά τα αθηναϊκά ξενοδοχεία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο brunch, από ένα άνετο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον μέχρι εκπληκτική θέα στην πόλη ή τη θάλασσα αλλά και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της παρέας.
Επτά διευθύνσεις στην πόλη για να βρεις τα πιο νόστιμα χορτοφαγικά μπουρίτο, λαχματζούν και σουβλάκια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού.
Πέντε στάσεις από την Καστέλα μέχρι τη Δραπετσώνα στον Πειραιά του μάγειρα Marko Rossi για πεϊνιρλί, σουβλάκι, χαλβά αλλά και εξεζητημένα προϊόντα από τις κουζίνες του κόσμου.