Τα αγαπημένα μας παγωτά στην Αθήνα
Όταν ο καιρός ζεσταίνει, το παγωτό έρχεται πάντα να συντροφεύσει τις βόλτες στην πόλη.
- 22 ΜΑΙ 2025
Όταν ο καιρός ζεσταίνει, το παγωτό έρχεται πάντα να συντροφεύσει τις βόλτες στην πόλη.
Είναι τα μέρη όπου τρώμε ακόμα οικονομικά και απλά και φεύγουμε με μία αίσθηση πληρότητας από κάθε άποψη.
Ό,τι πιο κοντινό έχουμε σε αίσθηση διαφυγής από την πόλη.
Στις 4 Ιουνίου, το εστιατόριο στον κατάφυτο χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας, σε υποδέχεται σε μια βραδιά γεμάτη αρώματα, γεύσεις και αυθεντικές ιστορίες.
Η ιστορία του Abdulah Turkmenoglou, Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, ξεδιπλώνεται στην κουζίνα του, μέσα από τις γεύσεις της πατρίδας του.
Αν μας διαβάζουν φίλοι της εστίασης, έχουμε μερικά αιτήματα που θα θέλαμε να μοιραστούμε για να γίνει η έξοδος για φαγητό, καλύτερη για όλους.
Καλοκαιρινά βράδια, ζεστές παρέες, και εκείνο το απαλό φως που κάνει την Αθήνα να φαίνεται λιγότερο κουραστική.
Βρήκαμε τα στέκια στην πόλη που σερβίρουν πίτσα με άποψη και κρασί με χαρακτήρα.
Τα μπεργκεράδικα πολλαπλασιάζονται με εντυπωσιακό ρυθμό στην πόλη και βάζουμε στη λίστα αυτά που αξίζουν την προσοχή σου.
Κρυμμένο πάνω σε μία από τις πολλές ανηφόρες του Γαλατσίου, το ουζερί παραμένει πιστό στην ταυτότητά του.
Με υψηλή αισθητική, ουσιαστικές υπηρεσίες και γαστρονομική ποιότητα, επαναπροσδιορίζουν την έννοια της «πλαζ» στην Αθήνα του σήμερα.
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας άναψε τους φούρνους του. Εμείς βρεθήκαμε στο πρώτο 3ημερο του φεστιβάλ για να μεταφέρουμε όλο το κλίμα και κυρίως τις γεύσεις.
Τα αθηναϊκά εγχειρήματα που ρίχνουν άγκυρα σε νησιά και παραθαλάσσια θέρετρα, αλλάζοντας ελαφρώς το ύφος και τη διάθεσή τους για να ταιριάξουν στη χαλαρή διάθεση των διακοπών.
Ένα «κρυμμένο» ψητοπωλείο είναι σημείο αναφοράς για το καλό σουβλάκι εδώ και δύο δεκαετίες.
Από τάκος μέχρι αστακό, στην πόλη θα βρεις πολλές διαφορετικές επιλογές για street food.