TECH IT OR LIVE IT

8 πράγματα που αλλιώς είναι στην πραγματικότητα και αλλιώς στα Social Media

Όταν εσύ απλά πίνεις ένα ποτό και οι άλλοι νομίζουν ότι παρτάρεις άγρια.

Εσύ πόσες ζωές έχεις; Μία θα μου πεις και σε περίπτωση που δεν μιλάω σε γάτα, μάλλον θα μου λες και την αλήθεια. Ωστόσο, αυτή τη μία ζωή, φαντάζομαι θα έχεις προσέξει ότι διαφορετικά τη βιώνεις εσύ και διαφορετικά οι φίλοι που έχεις συγκεντρώσει στα social media.

Διαβάστε περισσότερα

Η σκούπα είναι η πεμπτουσία της τεχνολογικής εξέλιξης

Ποιο κινητό και ποια τηλεόραση; Το μεγαλύτερο επίτευγμα της τεχνολογίας για φέτος λέγεται σκούπα stick.

Εν αρχή ην το μικρό σκουπάκι και το φαράσι της γιαγιάς. Τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μου γιαγιά και τη φοβερή (και πρωτοφανή για τα δεδομένα ενός αθηναϊκού δήμου) αυλή της, το σκουπάκι και το φαράσι ήταν μέρος του παιχνιδιού μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η πλατφόρμα που σε πάει χωρίς άγχος στο συνεργείο

Τι συμβαίνει όταν δύο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν το πάθος τους start-up;

Δεν είναι ντροπή. Είναι γεγονός. Δεν ξέρεις το αμάξι σου όπως ένας καλός μηχανικός αυτοκινήτων. Ούτε τι χρειάζεται κάθε φορά, ούτε βέβαια πόσο πραγματικά κοστίζει. Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ισχυρισθούν πως δεν μπορεί το συνεργείο -αν θέλει- να τους γλεντήσει. Και αυτοί ακόμα, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο γνώσης το έχουν χρυσοπληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια παιδιά εκεί έξω κάνουν τον Τόνι Σταρκ να βουρκώνει

Οι βραβευμένοι νεαροί εφευρέτες του Cosmote Hackathon μας δείχνουν το μέλλον σε Full HD.

Εάν μου μιλήσεις αναλυτικά για κώδικα θα προσπαθήσω να σε παρακολουθήσω, αλλά σιγά-σιγά θα δεις τα γρανάζια μου να φρενάρουν. Εάν όμως μου μιλήσεις για τους developers του ‘Silicon Valley’ και τη δουλειά που προσπαθούν να πετύχουν στη σειρά, μου καθαρίζεις το σύννεφο όπως τα κατοστάρικα στη Ρένα Βλαχοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι, ίσως, η πιο σημαντική φωτογραφία που τραβήχτηκε ποτέ

Για πρώτη φορά ο γαλαξίας μας απεικονίστηκε όπως είναι στην πραγματικότητα.

Την εικόνα τη χρωστάμε στη 'Γαία', στο διαστημικό παρατηρητήριο που έθεσε σε τροχιά γύρω απ' τον ήλιο η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία πριν από τέσσερα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Τι συνέβη όταν έφτιαξα τη δική μου αυτοκρατορία fake news

Ανάγκασα μέχρι και πρόεδρο επιτροπής να παραιτηθεί.

Μπορεί μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο όρος 'fake news' να μην είχε μπει στις ζωές μας, πλέον όμως αποτελεί μια φράση της καθημερινότητας. Λίγοι μπορούν να τα ξεχωρίσουν και να καταλάβουν πώς ακριβώς λειτουργούν, τι σκοπούς εξυπηρετούν και ποιες τεχνικές ακολουθούν, όμως αποτελούν πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο, για το οποίο όλοι πρέπει να ενημερωθούμε και να προστατευθούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Huawei P20 Pro: Η καλύτερη εμπειρία φωτογραφίας που είχατε ποτέ χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Οι κάμερες των νέων κινητών της Huawei είναι από άλλο πλανήτη.

Μια φωτογραφία εξαρτάται από τον εξοπλισμό, τις ικανότητες και την εμπειρία του φωτογράφου, όλα αυτά δηλαδή που αναλαμβάνει να φροντίσει η τεχνητή νοημοσύνη των Huawei P20 και P20 Pro, επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάσουν αποκλειστικά και μόνο στη φαντασία τους.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Photos

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

PROMO
Social Man