Η Δώρα Τσαμπάζη στέλνει το δεύτερο ραπόρτο της από Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά μας πάει κάπου που λατρεύουν το chilli con carne. Δικοί μας άνθρωποι με δυο λόγια.
Τα αγαπάμε, τα λατρεύουμε, τα τιμάμε κάθε εβδομάδα ανεξαιρέτως αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε και τα υπόλοιπα ζυμαρικά. Ο Μαραθώνιος είναι μια καλή αφορμή.
Την προηγούμενη βδομάδα δεν παρέδωσα κείμενο γιατί ξεκούραζα το έρμο μου συκώτι και έκοβα αφέλειες. Οι οποίες, παρεμπιπτόντως, πολύ μου πάνε και να τις χαίρομαι. Στο θέμα μας όμως...
Αυτό που θα δεις να συμβαίνει μέσα σε αυτό το μικρό γλυκάδικο μπορεί να μην αποκαλείται επιστήμη αλλά θα κέρδιζε πολλούς διαγωνισμούς ευρεσιτεχνίας. Και τον παγκόσμιο διαγωνισμό σιελόρροιας.