Τι είναι το Fridgescaping, η τάση που ομορφαίνει το ψυγείο σου
Η τελευταία τάση στη διακόσμηση ψυγείων έχει να κάνει με το περιεχόμενό τους – και δεν είναι πάντα φαγώσιμο.
- 8 ΑΥΓ 2025
Η τελευταία τάση στη διακόσμηση ψυγείων έχει να κάνει με το περιεχόμενό τους – και δεν είναι πάντα φαγώσιμο.
Σε μια εποχή που η βιοποικιλότητα της ελληνικής υπαίθρου απειλείται, η ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών είναι άκρως σημαντική.
Από τη μόδα έως τη μουσική, οι πίκλες αποκτούν δική τους θέση στο ποπ σύμπαν.
Καθώς η δημοτικότητα της πίτσας εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, μια ομάδα από μυστικούς πράκτορες ταξιδεύει παντού για να προσδιορίσει ποια είναι η «αληθινή» εκδοχή της.
Ο Αυστραλός, «γυρολόγος του κρασιού», πιστεύει ότι στην Ελλάδα μπορείς να πιεις πάντα ένα καλό ποτό. Αρκεί να το ζητήσεις ευγενικά.
Ένα οδοιπορικό στα μπαρ των ελληνικών νησιών που κάνουν το καλοκαιρινό cocktail εμπειρία – από τις Κυκλάδες και το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη.
Η Βάσια Κωσταρά στο Μονακό με το BOMBAY SAPPHIRE, απολαμβάνει τους ηλεκτρικούς αγώνες σκαφών E1 και ξεχωρίζει με στυλ στο επίσημο πάρτι της διοργάνωσης.
Για τις νεότερες γενιές, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες έμπνευσης γύρω από το φαγητό.
Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να φας κάτω από τον πλάτανο του χωριού ή στο γραφικό λιμανάκι του ακριτικού νησιού είναι κινόα και αβοκάντο.
Από ένα κρυστάλλινο ποτήρι Martini, μέχρι μια τηγανητή πατάτα βουτηγμένη στην κέτσαπ, αυτά τα charms είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξωτερικεύσεις την αισθητική σου, αλλά και τις γευστικές προτιμήσεις σου.
Όχι δεν πρόκειται για κάποια μετάλλαξη αλλά για ένα υβρίδιο που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε χυμούς, smoothies και γλυκά.
Από το Καστράκι και τον Κινίδαρο μέχρι την Απείρανθο και τη Μουτσούνα, αυτά είναι μερικά από τα σημεία του νησιού που αξίζει να επισκεφτείς.
Ξεκίνα από μικρές, εύκολες αλλαγές, όπως να αντικαταστήσεις πρώτα όσα αντικείμενα έχουν φθαρεί ή έρχονται συχνά σε επαφή με ζεστά τρόφιμα.
Ένα γευστικό roadtrip σε έναν τόπο γεμάτο μυστήριο, πύργους και πανέμορφες παραλίες.
Από τα αιγυπτιακά ψωμιά μέχρι τα ροζ γλάσα του Thiebaud, το φαγητό στην τέχνη παραμένει ένας καθρέφτης του ανθρώπινου πολιτισμού.