Τι περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό ιαπωνικό πρωινό και πώς μπορείς να το φτιάξεις
Μικρά πιάτα με έμφαση στο ρύζι, την πρωτεΐνη και τα λαχανικά συνθέτουν το ιαπωνικό πρωινό που σε πολλούς θυμίζει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
- 29 ΑΥΓ 2022
Μικρά πιάτα με έμφαση στο ρύζι, την πρωτεΐνη και τα λαχανικά συνθέτουν το ιαπωνικό πρωινό που σε πολλούς θυμίζει μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
Ένα cocktail τόσο δυνατό όσο και η διαμάχη για την προέλευση του.
Πώς συγκεκριμένα φαγητά μάς κάνουν να νιώθουμε καλά και γιατί αποζητάμε (περισσότερο) το comfort food τους χειμωνιάτικους μήνες.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε λαχταριστά πεϊνιρλί.
Έχοντας ως βάση την παράδοση και αντλώντας έμπνευση από την κουζίνα της γενέτειράς του, ο Έκτορας Μποτρίνι δε σταματά να εξελίσσει την τέχνη της μαγειρικής, παρουσιάζοντας κάθε φορά, μοναδικά πιάτα.
Είναι δυνατόν να πουλήθηκε έναντι 503.300 δολαρίων στο eBay;
Και φέτος το καλοκαίρι οι επιλογές για ποτό στις διακοπές σου δεν είναι ούτε τυχαίες αλλά ούτε και λίγες.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε μία νησιώτικη φρουτάλια.
Λίγα μέρη στην Ελλάδα έχουν τόσο δυνατή γαστρονομική ταυτότητα που έχει αντέξει στο πέρασμα των χρόνων και το εστιατόριο Selene είναι ένα από αυτά.
Μια συζήτηση με τη CEO του The Lost Explorer Mezcal και πρώην General Manager της Diageo στην Ευρώπη, για το μεσκάλ, τη βιωσιμότητα στον κλάδο του ποτού και τη σημασία που έχουν τα ισχυρά γυναικεία πρότυπα.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε μια καλοκαιρινή χταποδοσαλάτα.
Στο μαγευτικό σκηνικό του Πόρτο Χελίου τα ολοκαίνουργια εστιατόρια των AKS Hotels, Porfyra και Riviera, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι το φετινό καλοκαίρι.
Ενδιαφέρουσες αφίξεις γεμάτες νόστιμα cocktails και θαλασσινή αύρα.
Το hype για αυτό το γλυκό είναι σε υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό κι εμείς, οι Chefs Next Door είπαμε να το φτιάξουμε με μια μικρή ελληνική παραλλαγή.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε το πιο εύκολο παγωτό με μπισκότα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο.