Γιατί το negroni sbagliato είναι το πιο viral ποτό αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι πίσω από την ξαφνική δημοφιλία του και πώς μπορείς να το φτιάξεις.
- 18 ΟΚΤ 2022
Οι λόγοι πίσω από την ξαφνική δημοφιλία του και πώς μπορείς να το φτιάξεις.
Μια τραγανή εναλλακτική για όταν δε διαθέτεις ένα από τα πιο συνηθισμένα και λαχταριστά συστατικά.
Το πρώτο ελληνικό βιβλίο-εγχειρίδιο που απευθύνεται σε αρχάριους είναι ό,τι πρέπει για τα χειμωνιάτικες μαζώξεις στο σπίτι.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, Pulled Beef Burger για όλη την παρέα.
Η πραγματικά σωστή τεχνική απέχει πολύ από αυτό που φαντάζεσαι.
Από εμάς είναι «ναι» στη νέα καμπάνια του efood, όπου ο Άκης Πετρετζίκης ξανασυστήνεται μέσα από πέντε προσφορές για να παραγγέλνεις πάντα από τα αγαπημένα σου καταστήματα με έκπτωση.
Θυμάσαι τις παλιές αμερικάνικες ταινίες με τους χρυσοθήρες; Έψαχναν για κομμάτια χρυσού μέσα στα λασπώδη νερά των ποταμών…γιατί γνώριζαν πως μέσα στη θολότητά του νερού κρύβονταν θησαυροί και διψούσαν να τους ανακαλύψουν.
Mastercard και efood υλοποιούν το “Level Up with Mastercard”, ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με ξεχωριστά δώρα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλουν στο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Ρεβίθια και μαστέλο είναι τα χαρακτηριστικά φαγητά του νησιού και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα κεραμικά σκεύη της Σίφνου.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές.
Όχι, δε χρειάζεται να καταλήξεις να τρως στον νεροχύτη.
Clumsies, Baba au Rum και Line βρίσκονται στη λίστα των The World’s 50 Best Bars.
Όταν οι πολίτες της ΕΣΣΔ περίμεναν 8 ώρες στην ουρά για ένα αμερικανικό burger.
Μιλήσαμε με τον Έλληνα World Class Bartender of the Year 2022 λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από τον παγκόσμιο τελικό στο Σίδνεϊ.
Επτά foodies, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ορκίζονται στο αγαπημένο τους συστατικό όταν μαγειρεύουν.