5 διατροφικά λάθη που κάνεις στο πρωινό και σου προσθέτουν λίπος
Ποιες είναι οι πιο συχνές αβλεψίες κατά το πρώτο γεύμα της ημέρας και πώς μπορείς να τις αποφύγεις.
- 5 ΙΟΥΛ 2022
Ποιες είναι οι πιο συχνές αβλεψίες κατά το πρώτο γεύμα της ημέρας και πώς μπορείς να τις αποφύγεις.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan, τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, φτιάχνουμε λινγκουίνι με καπνιστό σολομό.
Ξέρουμε ότι αγαπάς ζουμερά, ψητά λουκάνικα στα κάρβουνα, ή ένα λαχταριστό και μελωμένο σπετζοφάι αλλά τι θα έλεγες για ένα ανατολίτικο λαχματζούν, μια κατακκόκινη, πικάντικη ρώσικη σούπα μπορστ ή για λαμπερά κινέζικα ντάμπλινγκς; Μήπως αφράτες σεφταλιές μέσα σε κυπριακές πίτες;
Οι εκλεκτοί επισκέπτες του “The Monkey Wunderbar” ανακάλυψαν τα μυστικά του Monkey 47 σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!
Το απόλυτο comfort food τρώγεται με το ένα χέρι, έχει φοβερό ψήσιμο και όσα υλικά χρειάζονται, χωρίς υπερβολές. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε ως Chefs next door σε αυτή τη συνταγή που πρέπει να τη δοκιμάσεις στο σπίτι.
Explore The Fridays™ Summer Experience! 4 δημοσιογράφοι του OneMan καταθέτουν το δικό τους λατρεμένο συνδυασμό από τα TGI Fridays™.
Ο Λάμπρος Βακιάρος ολοκληρώνει τη θεματική Italian Series των βίντεό του, αποκαλύπτοντας τη συνταγή για τον βασιλιά του ιταλικού γλυκού.
Η πρόσφατη λίστα του Taste Atlas είναι άλλη μία μεγάλη νίκη των ελληνικών προϊόντων.
Ένα δίκτυο παραγωγών, διάφορα μπαρ και κάβες έβαλαν στην οινική τους λίστα τα φυσικά κρασιά χωρίς πρόσθετα. Ο Γιάννης Σιγανός, ο άνθρωπος πίσω από το Mr. Vertigo, μας εξήγησε τι ρόλο παίζει η καλλιέργεια, τα θειώδη και ποιο είναι τελικά το νόημα σε όλο αυτό.
Ο Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και μοιράζεται μία εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο.
Εντυπώσεις από το 15ο Sani Gourmet, τη σπουδαία γαστρονομική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Sani Resort της Χαλκιδικής.
Ο συνδημιουργός του αθηναϊκού Blame the Sun κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα, αυτή τη φορά στην Τήνο. Η Majorana, που είναι βγαλμένη από σκηνικό των ’80s, μόλις άνοιξε στο χωριό Αγάπη.
Ο Λάμπρος Βακιάρος αποκαλύπτει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας, ξεκινώντας από μια γρήγορη και φυσικά πεντανόστιμη συνταγή για τη σωστή καρμπονάρα.
Δέκα χρόνια μετά την επιτυχία του Estrella, οι δημιουργοί του συστήνουν το Surfer Maya, ένα formal street food που εστιάζει στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τους πειραματισμούς.
Φόρα τα εξωτικά σου και για Καραϊβική ετοιμάσου, γιατί το Angostura Tiki week επιστρέφει!