H νέα τάση που πρέπει να δοκιμάσεις στα bar της πόλης
Ρίχνει η παρέα την ιδέα για έξοδο, φτάνετε στο αγαπημένο σας bar, τι παραγγέλνεις όμως;
- 3 ΜΑΡ 2022
Ρίχνει η παρέα την ιδέα για έξοδο, φτάνετε στο αγαπημένο σας bar, τι παραγγέλνεις όμως;
Στο νέο του βίντεο για το OneMan, o Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυγά ποσέ και μία για υπέροχα αυγά scrambled, που εγκαινιάζουν τη σειρά βίντεο με συνταγές για brunch.
Στην απλούστερη μορφή του, αυτό το κλασικό ιταλικό πιάτο περιέχει σπαγγέτι, ελαιόλαδο, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Μια δοκιμή θα πείσει για τη νοστιμιά του.
Ένα πιάτο διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, που στην αυθεντική ιταλική παρασκευή του, απαιτεί λίγα υλικά και εξαιρετικής ποιότητας.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, μια λύση της τελευταίας στιγμής σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει να οργανωθείς για την Τσικνοπέμπτη.
Το ανάποδο τσιγάρισμα είναι μια μέθοδος ψησίματος μπριζόλας που θα εξασφαλίσει το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα.
Μία συζήτηση με την αρθρογράφο και συγγραφέα των New York Times που εμπιστεύονται εκατοντάδες αναγνώστες, ταξιδιώτες και foodies όταν αναζητούν το αυθεντικό πρόσωπο της Ρώμης.
Μία από τις πιο ιστορικές συνταγές για ζυμαρικά, χρειάζεται μόνο τέσσερα υλικά για να γίνει και είναι ο,τι καλύτερο θα φας σήμερα.
Μετράμε αντίστροφα για την Τσικνοπέμπτη και προτείνουμε κάποιες από τις καλύτερες ψησταριές της αγοράς.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, δείχνει πώς μία detox σαλάτα μπορεί να είναι χορταστική.
Επιτέλους, έρχονται οι Απόκριες. Πώς και πώς τις περιμένουμε μετά από έναν μακρύ και δύσκολο χειμώνα κι έναν ατέλειωτο Γενάρη.
Το OneMan κάνει ένα throwback στα cocktail που συνόδευαν τους πιο ξέφρενους χορούς μας στις disco.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δείπνο για την ημέρα των ερωτευμένων.
Ένα classic cocktail που πέρασε από σαράντα κύματα λόγω του χρώματός του.
Το #foodporn πέθανε, ζήτω οι νέες τάσεις. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια μαγειρεύουμε και τρώμε για τα likes – ή μήπως όχι; Ζητήσαμε από τρεις γνωστές food bloggers να ρίξουν φως στον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά δίκτυα αλλάζουν τις τάσεις στο φαγητό.