Πώς θα τρώμε το 2022: Οι τάσεις στο φαγητό για τη νέα χρονιά
Ποιες είναι οι τάσεις στο φαγητό που θα μας απασχολήσουν τη χρονιά που διανύουμε.
- 12 ΙΑΝ 2022
Ποιες είναι οι τάσεις στο φαγητό που θα μας απασχολήσουν τη χρονιά που διανύουμε.
Μία από τις πιο δημιουργικές bartender της γενιάς της και συνιδιοκτήτρια του παριζιάνικου CopperBay μιλάει στο OneMan για το τι κάνει ένα μπαρ καλό και γιατί στην Αθήνα νιώθει ο εαυτός της.
Το ιστορικό σουβλατζίδικο έρχεται στην οδό Ρόμβης με ένα νέο κατάστημα-φόρο τιμής στην ιστορία του. Μιλήσαμε με τον Τάσο Σαββόγλου, τον εγγονό του πρώτου ιδιοκτήτη, για την πετυχημένη συνταγή επτά δεκαετιών, για την παράδοση, για τους πελάτες που δεν αλλάζουν τις συνήθειές τους αλλά και το φαγητό που είναι συναίσθημα.
Ένα φρουτώδες classic cocktail που αξίζει να δοκιμάσεις.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη για detox μετά τις γιορτές.
Ο Βασίλης Καρμάος δημιουργεί δύο συνταγές για cocktail με τσίπουρο και δίνει νέα πνοή στο αγαπημένο μας Τσίπουρο Καλαϊτζή.
Μία συγκεκριμένη απάντηση δεν υπάρχει, καθώς αυτή εξαρτάται από το τι θέλεις να πετύχεις: να διατηρηθείς στα κιλά σου, να αδυνατίσεις ή να πάρεις βάρος;
Τι είναι το Veganuary, πώς ξεκίνησε το κίνημα και γιατί ακόμα και ο βιγκανισμός έχει τη δική του ηθική.
Στο πρώτο του βίντεο για το OneMan, ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει μια γιορτινή συνταγή που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και γευστική όλο τον χρόνο.
Ο Νίκος Τριανταφύλλου κάνει μαγικά έχοντας στα χέρια του το Majuni
Εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ της Αθήνας «ντύνονται» γιορτινά και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Πώς το smashing σύστησε ξανά το burger στην Αθήνα; Γιατί τα φυσικά κρασιά μπήκαν τόσο δυναμικά στη ζωή μας; Τι συνέβη στην αθηναϊκή fine dining σκηνή και μήπως, τελικά, το comfort food ήταν η απόλυτη τάση του 2021;
Ο bartender Φαίδων Παπακωνσταντίνου ανήκει πλέον στο δυναμικό του Lot51. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν ήδη πίσω από την μπάρα.
Ο Βαγγέλης Γρηγορόπουλος φτιάχνει cocktails με Stichion και μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την μαστίχα
Μία τριήμερη βόλτα στην Αθήνα με τον bar manager του θρυλικού Schumann’s bar του Μονάχου.