«Ψάρι ή κρέας;»
Μια ερώτηση που ξεκινάει την πιο μεγάλη διαμάχη στην ιστορία της παρέας.
- 24 ΝΟΕ 2021
Μια ερώτηση που ξεκινάει την πιο μεγάλη διαμάχη στην ιστορία της παρέας.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις όσα ήξερες για την αγαπημένη σου συνήθεια;
Ο Gianluca Cannizzo εκφράζεται καλύτερα μέσα από τις αφίσες, τονίζει πως τα natural wines δεν αφορούν μόνο ό,τι βρίσκεται στο ποτήρι και πιστεύει πως το κρασί πρέπει να είναι pop.
Ο Executive Chef του Athens Capital Hotel – MGallery Collection αναζητά την εποχικότητα στο φαγητό και πιστεύει ότι ένα ταπεινό κρεμμύδι είναι τρομερός σύμμαχος για έναν μάγειρα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης, κάναμε μια κουβέντα με τρεις ανθρώπους που σχετίζονται μαζί της.
Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με bartenders γύρω από τα κλασικά cocktails.
Από το κουβανέζικο σάντουιτς του Chef Jon Favreau και την κερασόπιτα – εμμονή του πράκτορα Cooper στο σουρεαλιστικό σύμπαν του David Lynch, μέχρι το Timpano, το magnum opus πιάτο στο Big Night, το φαγητό κερδίζει συχνά τις εντυπώσεις στην οθόνη.
Ποιες είναι οι νέες προσθήκες στον Οδηγό MICHELIN Αθήνας 2021 και ποια εστιατόρια κρατούν το Αστέρι τους;
Κέρδισε ένα ταξίδι στον αγαπημένο σου προορισμό απολαμβάνοντας signature cocktails.
Επαγγελματίες της εστίασης μιλούν για την απόφαση του κλάδου να απεργήσει και τις δυσκολίες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλά καταστήματα.
Η 15η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στον καθαρισμό του ψυγείου(!) και αυτή είναι μια καλή αφορμή για να πιάσεις δουλειά σήμερα.
Ο πρόγονος του Martini, δεν απέκτησε ποτέ τη φήμη που του αξίζει.
Ποιος ξυπνά χωρίς να φτιάξει έναν καφέ για να ξεκινήσει την ημέρα του όπως της αρμόζει; Ή ποιος δεν έχει κανονίσει να δει τους φίλους μετά από καιρό με απαραίτητη παρέα μία κούπα καφέ;
Στο Bourdain: The Definitive Oral Biography, η Laurie Woolever συνθέτει μια προφορική βιογραφία, έχοντας πάρει σχεδόν 100 συνεντεύξεις από ανθρώπους που γνώριζαν πολύ καλά τον διάσημο σεφ και κορυφαίο τηλεοπτικό παρουσιαστή.
Πώς θα αποφύγεις τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που μπορεί να γίνουν όταν μαγειρεύεις pasta.