Για τον Θοδωρή Παπανικολάου fine dining είναι το μοσχαράκι της μαμάς
Ο καταξιωμένος chef μάς μίλησε για το νέο του γαστρονομικό project στη Μάνη και την εστίαση μετά την πανδημία.
- 1 ΙΟΥΝ 2021
Ο καταξιωμένος chef μάς μίλησε για το νέο του γαστρονομικό project στη Μάνη και την εστίαση μετά την πανδημία.
Διοργανώθηκε στις 28 Μαΐου 2021, με τη μορφή του LiveOn Digital Event.
Το φαγητό της Αργυρώς Κουτσού στην «Τζουτζούκα», μία καντίνα στο κέντρο της Αθήνας κι ένα μαγαζί αφιερωμένο στα cookies είναι μερικές από τις νόστιμες αφίξεις στην πόλη.
Ο Ελληνολιβανέζος chef Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem δημιουργεί μοντέρνα πιάτα με τις γεύσεις που μεγάλωσε.
Vermouth να τα πιεις στο ποτήρι και να φτιάξεις εκπληκτικά cocktails μαζί τους.
Απίθανα cinnamon rolls, cocktails σε μία εξωτική ταράτσα και ναπολιτάνικη pizza για να διαλέξεις στην επόμενη στάση σου αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τρεις συντάκτες του Oneman δεν βλέπουν τη στιγμή για λίγη καλοκαιρινή ξεγνοιασιά με φίλους, μεζέδες και ουζάκια σε αγαπημένους προορισμούς.
Μία συζήτηση με τον άνθρωπο πίσω από τη ΜΚΟ Rethink Food που θέλει να μας κάνει να σκεφτούμε από την αρχή τη σχέση μας με το φαγητό.
Με μόλις 16 δολάρια την πίτα με γύρο παρακαλώ.
Το girl boss του ελληνικού αμπελώνα μιλά στο OneMan για το όραμά της, για το πώς κατάφερε να δώσει ζωή σε ένα ολόκληρο χωριό και πώς παρακίνησε την αγορά να αναζητά τα βιολογικά κρασιά της.
Η μεγάλη αλλαγή του μενού στο all day μαγαζί που θυμίζει πάντα καλοκαίρι.
Το φημισμένο παγωτατζίδικο της Σύρου έφτασε στο Κουκάκι και σχηματίζονται ήδη ουρές.
Το νέο wine bar στα Ιλίσια προσφέρει value for money επιλογές σε κρασί και πιάτα για τη μέση.
Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιώργο Μπάγκο με αφορμή την World Paloma Day.
Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι γεμάτο φαγητά από όλο τον κόσμο;