Το vegan ‘κρέας’ δεν θα γίνει ποτέ πραγματικό κρέας
Ας πάρουμε μια μη πολεμική θέση, ακoύγοντας δυνατά το ‘Barbarism Begins at Home’ των Smiths.
- 27 ΜΑΙ 2020
Ας πάρουμε μια μη πολεμική θέση, ακoύγοντας δυνατά το ‘Barbarism Begins at Home’ των Smiths.
Έξι δημοσιογράφοι του Oneman.gr αποκαλύπτουν ποιο θα είναι το cocktail που θα απολαύσουν στην πρώτη τους έξοδο στο αγαπημένο τους bar.
Στο πρώτο βράδυ που άνοιξαν τα μπαρ, στο πρώτο πρωινό που το hangover επέστρεψε στη μνήμη του σώματος, επισκεφθήκαμε το πιο μικρό (μεγάλο μέσα από τις ιστορίες του) μπαρ του Πειραιά.
Κανείς δεν είπε ποτέ πως η μαγειρική είναι εύκολη. Το κείμενο αυτό θα ρίξει φως στα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε. Μην κρύβεσαι, σίγουρα έχεις δει τον εαυτό σου σε ένα απ’ όλα αυτά τα μαγειρικά fails.
Αφού δεν μπορείς να πας, φέρνουμε το αγαπημένο Barro Negro στο σπίτι σου.
Το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με όλες τις συνταγές που είδαμε στα επεισόδια των Friends σύντομα θα είναι διαθέσιμο.
Αυτή είναι μια παράξενη ιστορία που – παραδόξως- βρίσκει λογική στην εποχή του κορονοϊού. Πώς γίνεται άραγε να βγάλεις χρήματα, αγοράζοντας ο ίδιος αυτό που πουλάς; Αυτό το arbitrage σε υπηρεσία online delivery, μόνο το 2020 θα μπορούσε να συμβεί.
Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, θέλοντας να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στο delivery προβαίνει σε αναζήτηση 400 νέων διανομέων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.
Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως την έφτιαξε, δηλώνει πως τα όσα αναφέρονται στο “Last Dance” είναι ψέμματα και υπερβολές.
Ένας χρήστης του Tik Tok δημιούργησε ένα από τα πιο viral βίντεο των τελευταίων ημερών.
Αφού δεν μπορείς να πας, φέρνουμε το αγαπημένο Baba au Rum στο σπίτι σου.
Το Vindaloo δεν θα σε δυσκολέψει ως προς τις παρασκευές του. Το πιο δύσκολο εδώ θα είναι να το φας.
Αυτό που ο μελλοντικός Batman προσπάθησε να φτιάξει μακαρόνια και ανατίναξε κυριολεκτικά την κουζίνα του.
Σαν το γαλατικό χωριό που αντιστεκόταν στον κατακτητή, το Alati, ένα ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Σιγκαπούρης, κρατάει γερά τις πύλες της γεύσης και της απόλαυσης σε μια πόλη που μοιάζει να μην κλείνει ποτέ τα ρολά.
Το διάσημο εστιατόριο του Γάλλου σεφ που βρέθηκε ως guest κριτής στο ελληνικό MasterChef είναι η κορυφή της γαλλικής γαστρονομίας.