Το πανεύκολο κόλπο για να φτιάξεις παγωτό χωρίς παγωτομηχανή
Τρία υλικά και ένα βάζο: Το σπιτικό παγωτό σου είναι έτοιμο. Xωρίς μίξερ, χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς κόπο.
- 9 ΙΟΥΝ 2020
Τρία υλικά και ένα βάζο: Το σπιτικό παγωτό σου είναι έτοιμο. Xωρίς μίξερ, χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς κόπο.
Vegan burgers και φυτικές απομιμήσεις κρέατος κατακλύζουν τα social media. Υπάρχει όμως μια μεγάλη παγίδα.
Ξέχνα το κλασσικό πιτόγυρο. Ένα σουβλατζίδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισε να φτιάξει το πιο πρωτότυπο (και υγιεινό) σουβλάκι τυλιγμένο με μαρούλι.
Μπορεί να μην ήταν ο πρώτος μαύρος bartender, αλλά ήταν αυτός που έμεινε στην ιστορία.
Δοκιμάστε το στο σπίτι, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο.
Ήρωας του Robert Rodriguez σε αμέτρητες ταινίες και εστιάτορας με ‘ζόρικη’ Mexican gourmet κουζίνα. Το πρωινό του δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορο.
H νέα καμπάνια του Coffee Island κάνει την καθημερινότητα να μοιάζει με έργο τέχνης.
Το αγαπημένο πιάτο του Dwayne ‘The Rock’ Johnson δεν το τρώει φυσιολογικός άνθρωπος.
Από το καθεστώς του online delivery στην παραγγελία σε κανονικό σερβιτόρο. Ήταν ένα παράξενα όμορφο βράδυ.
Ανοίξανε (επιτέλους) και εμείς μιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες μερικών cafe-bars για το πώς έζησαν το ιδιότυπο New Normal της εστίασης.
Πώς η μαγειρική έγινε το νέο catwalk, το νέο stage από το οποίο η μόδα κατάφερε να βρει νόημα και λόγο ύπαρξης.
Ας πάρουμε μια μη πολεμική θέση, ακoύγοντας δυνατά το ‘Barbarism Begins at Home’ των Smiths.
Έξι δημοσιογράφοι του Oneman.gr αποκαλύπτουν ποιο θα είναι το cocktail που θα απολαύσουν στην πρώτη τους έξοδο στο αγαπημένο τους bar.
Στο πρώτο βράδυ που άνοιξαν τα μπαρ, στο πρώτο πρωινό που το hangover επέστρεψε στη μνήμη του σώματος, επισκεφθήκαμε το πιο μικρό (μεγάλο μέσα από τις ιστορίες του) μπαρ του Πειραιά.
Κανείς δεν είπε ποτέ πως η μαγειρική είναι εύκολη. Το κείμενο αυτό θα ρίξει φως στα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε. Μην κρύβεσαι, σίγουρα έχεις δει τον εαυτό σου σε ένα απ’ όλα αυτά τα μαγειρικά fails.